Βαθμολογία

Μπέος: «Ο ΝΠΣ ήρθε να ενώσει, όχι να διχάσει»

Συνέντευξη έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος μαζί με τον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κρεμλή, με τον δήμαρχο Βόλου να αναφέρει ότι ο ΝΠΣ Βόλος ήρθε για να ενώσει, όχι να διχάσει.

Ο κ. Μπέος τόνισε επίσης ότι θα πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους το όλο εγχείρημα για τη νέα ομάδα, αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα και ζήτησε να γίνουν ερασιτεχνικά σωματεία η Νίκη Βόλου και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Παράλληλα πρότεινε ο ΝΠΣ να απορροφήσει τις δύο ιστορικές ομάδες του Βόλου, αν θέλει η πόλη αθλητικό κέντρο με 7.800 θέσεις χωρητικότητα και το γήπεδο της Νεάπολης να παραχωρηθεί με ενοίκιο σε ιδιώτη επενδυτή.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Μπέου:

«Ο ΝΠΣ ήρθε για να ενώσει και όχι να διχάσει. Αυτό το εγχείρημα αν δεν αγκαλιαστεί από όλους δεν έχει νόημα. Ως δήμαρχος δεν με ενδιαφέρει να υπάρχει μια ομάδα αν δεν είναι αποδεκτή από την πλειοψηφία της πόλης. Και δεν μιλάω για 200-300 άτομα. Είναι δικαίωμά τους αλλά δεν μπορούν να επιβληθούν στους χιλιάδες.

Που οδηγεί αυτή η κόντρα των δύο ομάδων; Ιστορία έχει και η Νίκη και ο Ολυμπιακός αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορεί η μειοψηφία να υπερισχύσει. Διαφορετικά η ομάδα αυτή θα φύγει από την πόλη (ΝΠΣ). Ήδη υπάρχουν προτάσεις αυτή η ομάδα να πάει σε άλλη πόλη. Μιλάμε για μία σοβαρή επένδυση. Γιατί να μην το έχουμε στην πόλη που αγαπάμε και ταλαιπωρήθηκε.

Την ομάδα αυτή (ΝΠΣ) τη χαρίζω και ας μην είναι δικιά μου με την προϋπόθεση να την πάρουν κάποιοι και να την τρέξουν. Ελάτε πάρτε την και κάντε μια πρόταση. Με την προϋπόθεση ότι θα είναι μια ομάδα επαγγελματική. Με την προϋπόθεση ότι η Νίκη και ο Ολυμπιακός θα είναι ερασιτεχνικά σωματεία και να μην κάνουν πόλεμο».