Βαθμολογία

Ετοιμάζει την φιέστα του ο ΠΑΟΚ

Μεγάλες στιγμές ετοιμάζεται να ζήσει ο ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή (21/4) στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, για την 29η αγωνιστική της Super League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια καθώς του αρκεί μία ισοπαλία στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς που έχουν αποχαιρετήσει την Super League.

Η διοργανώτρια αρχή έκανε δεκτό το αίτημα να γίνει απονομή μετά το ματς, καθώς εξασφάλισε ειδική άδεια να βρίσκεται το τρόπαιο στην Τούμπα και να γίνει η απονομή μετά την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Εδώ και καιρό στον ΠΑΟΚ οργανώνονται για αυτή τη μέρα και έχουν σχεδιάσει την καλύτερη δυνατή φιέστα και γενικότερα όλης της γιορτής που στην ομάδα θέλουν να είναι αντάξια της ιστορίας της ομάδας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ θα υπάρχει παρουσία των ομάδων του 1976, 1985 που κατέκτησαν επίσης τίτλο.

Ήδη έχουν αγοραστεί εκατοντάδες πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, τα οποία και θα συνοδεύσουν την γιορτή που θα στηθεί από την στιγμή που κατακτηθεί ο τίτλος και μαθηματικά. Όσον αφορά τα εισιτήρια θα διατεθούν 8.000 κομμάτια και η διάθεσή τους θα ξεκιμήσει από αύριο (18/4) το πρωί, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 15 ευρώ και να φτάνουν τα 150.