Βαθμολογία

Αήττητος Σπάτων: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί...»

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (16/4) μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο Facebook η ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων με τίτλο είμαστε ακόμα ζωντανοί.

Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής παρότι έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα συνεχίζει να προπονείται κανονικά και σύμφωνα με τον πρόεδρο της, Νίκο Κατσιγιάννη στοχεύει να επιστρέψει και πάλι εκεί που ανήκει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση για την ομάδα μας μετά την αποβολή από την Football League.

Παρών σε αυτή την πρώτη συγκέντρωση έδωσε ο Πρόεδρος της ομάδας κος Νίκος Κατσιγιάννης, ο Τεχνικός Δντής κος Παναγιώτης Δουφεξής, ο προπονητής κος Πέτρος Δημητρίου και 25 παίκτες της ομάδας.

Ο κος Κατσιγιάννης πριν την προπόνηση τόνισε ότι η ομάδα ξεκινάει από σήμερα για την μεγάλη επιστροφή εκεί που πλέον ανήκει. Ξεκινάμε με στόχο να δημιουργήσουμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου με ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες, παλιούς και νέους τόσο από την φετινή πετυχημένη Κ19, όσο και κάποιους από τους παλιούς που θέλουν να μείνουν στην ομάδα.

Αφήνουμε πίσω το χθες και κοιτάζουμε το σήμερα με στόχο το αύριο. Ο Αήττητος θα συνεχίσει τις προπονήσεις και κατά την διάρκεια μέχρι τις διακοπές του καλοκαιριού θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων ώστε οι ποδοσφαιριστές να είναι σε φόρμα.

Θα γίνει κίνηση συσπείρωσης γύρω από την ομάδα και με την πρώτη ευκαιρία μετά τις γιορτές μια συγκέντρωσ /ενημέρωση για ότι αφορά την ομάδα και την νέα πορεία της.

Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια τακτική των τελευταίων χρόνων αφήνοντας πίσω την φετινή μας χρονιά. Η ομάδα θα συνεχίσει να είναι το στολίδι του Δήμου και τις περιοχής. Για όλα τα υπόλοιπα τα πούμε σύντομα συνεχίζουμε ενωμένοι δυνατο .

Από την πλευρά του ο προπονητής μίλησε στα αποδυτήρια στους παίκτες, τους ενημέρωσε για την πορεία και θα βγει μέσα στην εβδομάδα το πρόγραμμα των προπονήσεων έτσι ώστε να εξυπηρετεί και τους παίκτες της Κ19 λόγω των σχολικών υποχρεώσεων του .
Ακολούθησε προπόνηση/χαλάρωμα ώστε να επανέλθουν οι παίκτες μετά από την διακοπή. Μπορούσαμε να διακρίνουμε μετά το αρχικό μούδιασμα σημάδια αισιοδοξίας και καλή διάθεση από όλους.

Να ευχηθούμε με την ευκαιρία ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον πρόεδρο μας κο Νίκο Κατσιγιάννη για τα γενέθλια που έχει σήμερα. Πάντα Υγεία και επιτυχίες Πρόεδρε.

Ευχόμαστε επίσης καλή δύναμη σε όλους και συνεχίζουμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για την επιστροφή».