Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Πετυχημένη χρονιά όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Βέροιας και πρώην προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης.

Ο πετυχημένος προπονητής πανηγύρισε την άνοδο με την Βασίλισσα του Βορρά, στη Football League, όπως ακριβώς είχε πανηγυρίσει άνοδο την σεζόν 2016-2017 και με την λαρισινή ομάδα.

Ο κ. Θεοδοσιάδης αναφέρθηκε σε μία πετυχημένη χρονιά όπως αρμόζει στην ιστορία της Βέροιας, μίλησε για μία δύσκολη και συλλογική προσπάθεια, σε δύσκολο όμιλο με αρκετά καλές ομάδες και τόνισε την μεγάλη βαρύτητα που δίνει η διοίκηση της Βέροιας στις υποδομές.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Σάκη Θεοδοσιάδη:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Βέροια:

«Ηταν μια δύσκολη προσπάθεια, μια συλλογική προσπάθεια, σε έναν δύσκολο όμιλο με πολύ καλές ομάδες και οι κόποι μας δικαιώθηκαν στον Εύοσμο χθες. Η Βέροια το καλοκαίρι έκανε μια επανεκκίνηση, το όνομα, η εργατικότητα και η δυναμική της διοίκησης δεν μπορούσε να έχει διαφορετικό στόχο από το να πρωταγωνιστούμε. Αυτό έγινε σιγά σιγά, για να φτάσεις στον στόχο σου πρέπει να κερδίζεις κάθε εβδομάδα. Αυτό το Πρωτάθλημα είναι το πρώτο βήμα για να πάει καλά στα επόμενα χρόνια. Η διοίκηση δίνει μεγάλη έμφαση στις υποδομές, έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να εργαστούμε και η άνοδος μας δίνει μεγαλύτερη ευθύνη και δύναμη για να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια η διοίκηση να μην λείψει τίποτα από την ομάδα».

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε την επόμενη χρονιά από την Βέροια:

«Σπανίζουν πλέον οι υγιείς ομάδες, αυτό χτίζεται από την Βέροια φέτος και θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να έρθουν καλύτεροι παίκτες στην επόμενη χρονιά. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να ολοκληρώσουμε μια επιτυχημένη χρονιά όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας. Είναι νωρίς να πούμε κάτι για την επόμενη χρονιά».

Για το αν άξιζε την 2η θέση η Τρίγλια:

«Εδειξε από την αρχή ότι θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, έχει πολύ καλή ομάδα και έναν πολύ αξιόλογο προπονητή. Η Τρίγλια έκανε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο και δίκαια πήρε την 2η θέση».