Βαθμολογία

Τσέκαρε παίκτη στην Ολλανδία ο Λυμπερόπουλος

Τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει στην ΑΕΚ και έτσι σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρέθηκε στην Ολλανδία τις προηγούμενες μέρες.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει αναλάβει να τρέξει τα μεταγραφικά και μάλιστα παρακολούθησε την αναμέτρηση Φέγενορντ - Χέρακλες εξετάζοντας τον Κρίστοφερ Πέτερσον της Χέρακλες, ο οποίος είχε συμβολή στο γκολ της ομάδας του δίνοντας την ασίστ στον Ντρόστ.

Πρόκειται για Σουηδό, ηλικίας 24 ετών, ο οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ και ο οποίος φέτος έχει 31 συμμετοχές με 12 τέρματα και 4 ασίστ, μία όπως είπαμε στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του. Ο παίκτης είναι στη λίστα της Ένωσης, αν και δεσμεύεται με τους Ολλανδούς με συμβόλαιο μέχρι το 2020.

Πάντως δεν αποκλείεται το ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου να αφορούσε και άλλον ή άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ενώ τις προσεχείς ημέρες, ο Λύμπε αναμένεται να ταξιδέψει στην Σουηδία, για τον ίδιο σκοπό, να τσεκάρει παίκτες από εκεί.

Είναι πιθανό το ταξίδι του «Λύμπε» στην Ολλανδία να αφορούσε και άλλον ή άλλους υποψηφίους στόχους. Μάλιστα το επόμενο διάστημα αναμένεται να ταξιδέψει και στη Σουηδία, που είναι μια αγορά στην οποία έχουν στραμμένο το βλέμμα τους οι «κιτρινόμαυροι».