Βαθμολογία

Προς αποχώρηση από Παναθηναϊκό, Κάτσε, Κουλιμπαλί

Προς αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό βρίσκονται οι Έργκους Κάτσε και Ουσμάν Κουλιμπαλί, δύο από τους αρκετούς ποδοσφαιριστές που αναμένεται να φύγουν από τον σύλλογο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Πράσινη» τόσο ο 25χρονος Αλβανός μέσος, όσο και ο ο 29χρονος Αφρικανός μπακ θα αποτελέσουν παρελθόν το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τον Κάτσε πολύ απλά ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ και δεν θα ανανεωθεί, καθώς αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να καλύψει ο Παναθηναϊκός όλο το ποσό του συμβολαίου, ήτοι 400.000 ευρώ ετησίως συν κάποια χρήματα στον Δικέφαλο.

Από την άλλη για στον Κουλιμπαλί έχει γίνει πρόταση για ανανέωση με απολαβές ύψους 250.000 ευρώ και ο παίκτης δεν θέλει να παραμείνει με αυτά τα χρήματα, ενώ ούτε από την πλευρά του «τριφυλλιού» σκοπεύει να ανέβει πάνω από το εν λόγω ποσό. Συν τοις άλλοις είναι και οι συχνοί τραυματισμοί του παίκτη.

Από εκεί και πέρα ο Νίκος Νταμπίζας προσωπικά θα επιδιώξει να βρεθεί η χρυσή τομή με παίκτες που δεν έχουν προσφέρει φέτος και έχουν υψηλά σχετικά συμβόλαια, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία μαζί τους. Πρόκειται κυρίως για τους Άλτμαν και Μουνιέ, που μόνο εύκολες δεν είναι οι διαπραγματεύσεις μαζί τους.

Ο Άλτμαν δεν έχει επανέλθει ουσιαστικά μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και δείχνει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει, ενώ λαμβάνει 250.000 ευρώ, ενώ αρκετά είναι και τα χρήματα (170.000 ευρώ) που λαμβάνει ο Οικονόμου και ο οποίος δεν είναι στις βασικές επιλογές του Δώνη. Τέλος θα γίνει προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιο του Τζανδάρη που δεν καλύπτει τα θέλω του κ. Δώνη.