Βαθμολογία

Καβακάς και τη νέα σεζόν στα Γιαννιτσά

Προπονητής των Γιαννιτσών και τη νέα σεζόν θα είναι ο Τίμος Καβακάς που συμφώνησε με τον πρόεδρο της μακεδονικής ομάδας, Τεό Δανιηλίδη για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος πέρασε και ένα φεγγάρι από τον πάγκο της ΑΕΛ την σεζόν 2012-2013 στη Football League, θα είναι και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας της Πέλλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα βρήκαν σε όλα και έδωσαν τα χέρια, ο πρόεδρος των Γιαννιτσών Τεο Δανιηλίδης και ο τεχνικός της ομάδας Τίμος Καβακάς, η συμφωνία πραγματοποιήθηκε και σήμερα μετά το τέλος του αγώνα με τον Αλμωπό ανακοινώθηκε και επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας των 2 πλευρών.

Έτσι ο Καβακάς θα συνεχίζει να καθοδηγεί την φιλόδοξη για τη νέα χρονιά ομάδα των Γιαννιτσών.

Οι συζητήσεις που ξεκίνησαν πριν λίγες εβδομάδες είχαν αίσιο τέλος, μια που υπήρχε άριστη συνεργασία όλη την χρονιά των 2 πλευρών και κοινή θέληση για συνέχεια της συνεργασίας, έτσι και έγινε, παραμένοντας στο “τιμόνι” των Γιαννιτσών και για τη νέα περίοδο ο Θεσσαλονικίος τεχνικός Τίμος Καβακάς.

Αναμφισβήτητα ο Τίμος Καβακάς αποτελεί ένα πολύ ηχηρό προπονητικά όνομα με θητεία στην Super League και οι διοικούντες των Γιαννιτσών που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες για την ομάδα τους, ήθελαν ένα τέτοιο όνομα να συνεχίσει να κοουτσάρει τον σύλλογο τους.

Ο Τίμος Καβακάς ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο νομό Πέλλας, μια που ξεκίνησε την πλούσια προπονητική του καριέρα από τον Αετό Σκύδρας, ενώ στο παρελθόν πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε ομάδες όπως Xαλκιδα ,Λάρισα, Λαμία, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Βέροια, Πλατανιάς, Τρίκαλα, Καλλονή, Ολυμπιακό Βόλου κ.α.

Ο Τίμος Καβακάς μετά την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε μεταξύ άλλων ” Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα των Γιαννιτσών, οι διοικούντες, έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ και αυτό έκανε πιο εύκολη την απόφαση μου, να παραμείνω.

Είχαμε μια άριστη συνεργασία όλη την χρονιά, με όλη την διοίκηση της ομάδας, θέλω η ομάδα τη νέα χρονιά να παίζει πολύ καλό ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, που θα το χαίρεται όλος ο φίλαθλος κόσμος”.

Παρόν δηλώνουν από τώρα και για την επόμενη χρονιά με την ομάδα των Γιαννιτσών μετά τον τεχνικό Τίμο Καβακά και ο Γυμναστης της ομάδας Δημήτρης Σιμήτης που άφησε άριστες εντυπώσεις για την δουλεία του στην ομάδα και έδωσε και αυτός τα χέρια, με την διοίκηση του Τεό Δανιηλίδη.

Στο ίδιο μοτίβο και ο Γενικός αρχηγός Νίκος φανάρας και ο Φροντιστής της ομάδας Γιάννης Ξανθόπουλος . Έτσι σχεδόν ολόκληρο το τεχνικό τημ από πολύ νωρίς ανανέωσε με τον σύλλογο των Γιαννιτσών και συνεχίζουν και την επόμενη χρονιά με την ομάδα της Πόλης.

Το γεγονός ότι ανανέωσε όλο σχεδόν το τεχνικό τημ από πολύ νωρίς βοηθά πολύ στον έγκαιρο προγραμματισμό του φιλόδοξου συλλόγου των Γιαννιτσών».