Βαθμολογία

Υποβιβασμός μετά από οκτώ χρόνια

Την άγουσα για την παρακάτω κατηγορία, Super League 2 από τη νέα σεζόν, ελέω της αναδιάρθρωσης του Γιώργου Βασιλειάδη, πήρε μετά από οκτώ χρόνια ο Λεβαδειακός.

Οι Βοιωτοί είχαν πάρει την άνοδο στη Super League την σεζόν 2010-2011 εκμεταλλευόμενοι τον εξωαγωνιστικό υποβιβασμό των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και πήραν και εκείνοι το εισιτήριο της ανόδου παρότι δεν ήταν στη πρώτη τριάδα.

Από τότε ο Λεβαδειακός κάθε σεζόν, άλλοτε εύκολα, άλλοτε δύσκολα και δύο φορές που σώθηκε εξωαγωνιστικά, παρέμενε στην κατηγορία. Όλα αυτά μέχρι και τη φετινή χρονιά, 2018-2019, στην οποία ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τους Στερεοελλαδίτες.

Ο κακός μεταγραφικός σχεδιασμός, οι αποτυχημένες επιλογές για την θέση του πάγκου, έφεραν από νωρίς τους Βοιωτούς χαμηλά, οι οποίοι με εξαίρεση 2-3 αγωνιστικές στα πρώτα ματς του Νίκου Καραγεωργίου που είχαν μερικές νίκες, στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος ήταν αρκετά κακοί.

Ο Λεβαδειακός υποβιβάζεται μετά από οκτώ χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στα σαλόνια και στην Βοιωτία μπορούν ήδη να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα σεζόν στη Super League 2.