Βαθμολογία

Συγχαρητήρια στους παίκτες, αιχμές για Παναθηναϊκό

Ανακοίνωση στην οποία συγχαίρει τους παίκτες τους προπονητές και τους οπαδούς της από την ΠΑΕ ΑΕΛ, λίγα λεπτά μετά την υπερπολύτιμη ισοπαλία των "βυσσινί" απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρεται σε όσους φώναξαν "Βούλγαροι" τονίζοντας ότι δεν θα ξαναπατήσουν στο γήπεδο και ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα την επόμενη Κυριακή.

Τέλος η λαρισινή ΠΑΕ αφήνει αιχμές για τον Παναθηναϊκό και τον πρώην προπονητή της ΑΕΛ, Γιώργο Δώνη, αλλά και τον πρώην αρχηγό Νίκο Νταμπίζα για την σημερινή ήττα των "πράσινων" από τον ΟΦΗ με 1-3.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, συγχαρητήρια στους προπονητές μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες οπαδούς μας.

Αυτοί που φώναξαν "Βούλγαροι" δεν είναι Έλληνες, είναι Αλβανοί και στην ΑΕΛ δεν θα ξαναπατήσουν ποτέ. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα έχουν ειδική περιποίηση. Ευχόμαστε στον ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα την επόμενη Κυριακή.

Υ.Γ. Ντροπή στο Δώνη, στον Νταμπίζα και σε αυτούς που τους έχουν εκεί. Κάθε μέρα ο Παναθηναικός μικραίνει και αυτοί εισπράττουν τους παχυλούς μισθούς τους.

Κατάντησε ο Παναθηναικός μικρότερος από τον ΟΦΗ. Εμείς θα είμαστε και του χρόνου στην Super League και θα τους περιμένουμε στη Λάρισα για να τους δώσουμε τιμητικές πλακέτες.

Περαστικά και στο παλιό αφεντικό. Τα σχέδια χαλάνε, θα το αντιληφθεί σε λίγες μέρες.