Βαθμολογία

Ένα δίλεπτο ήταν αρκετό για τον Φαλανιακό στα Φάρσαλα

Τη νίκη που τον διατηρεί στη δεύτερη θέση και μέσα στους αγώνες play-off πανηγύρισε σήμερα (14/4) ο Φαλανιακός που επιβλήθηκε 2-0 στα Φάρσαλα απέναντι στον Αχιλλέα για την 26η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά εκμεταλλεύτηκε ένα δίλεπτο λίγο πριν την ανάπαυλα και πέτυχε δύο τέρματα που έφεραν τη νίκη και την ομάδα στους 61 πόντους, ενώ σε αγωνία για την απευθείας παραμονή παρέμεινε ο Αχιλλέας, που έχει 30 και ισοβαθμεί με τον Τύρναβο, με τις δύο ομάδες να είναι στο +2 από την απευθείας σωτηρία.

Ο Μιχάλης Δημητρέλης στο 38' ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, ενώ στο 40' ο Χρήστος Λυγούρας πέτυχε το 0-2 για την ομάδα του σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη.

Διαιτητής: Μπουρουζίκας Θ., Α’ Βοηθός: Δεδικούσης Γ., Β’ Βοηθός: Γκαρέλης Κ.

Αχιλλέας Φαρσάλων: Καρακώστας Ν., Τσούλης Α., Κατσανάκης Κ., Τλούπας Χ., Ζησόπουλος Μ., Κομισόπουλος Γ., Ζιώγας Δ., Ταστεμερίδης Φ. (80′ Καναβός Α.), Γιαννολόπουλος Δ. (46′ Γκαραβέλας Ν.), Γαγάρας Ν., Κούμρια Σ. (46′ Σαμαράς Α.)

Φαλανιακός: Μάντζαρης Β., Μανίκος Ε., Αλατάς Ι., Παππάς Σ., Μαχαίρας Κ., Πανταζής Η., Δημηρέλης Μ., Ιωαννίδης Σ., Λυγούρας Χ., Τσιάκος Κ., Λεσάι Γ.