Βαθμολογία

Παλικαρίσιος βαθμός για την ΑΕΛ και καλό ποδόσφαιρο (PICS)

Παίζοντας με περίσσιο πάθος η ΑΕΛ απέσπασε την Κυριακή (14/4) στο AEL FC ARENA ένα σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1). Η αναμέτρηση είχε πολύ καλό ρυθμό, πάθος και αρκετούς τραυματισμούς.

Βαθμός με μεγάλη αξία για την ΑΕΛ σε όλα τα επίπεδα. Πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από την ΑΕΛ για την διαιτησία του Φωτιά που ελέγχεται για τις αποφάσεις του σε αρκετές φάσεις, αφήνοντας το σκληρό παιχνίδι του ΠΑΟΚ σε πολλές περιπτώσεις.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ΑΕΛ πήρε έναν πολύτιμο βαθμό ενόψει της συνέχειας και σίγουρα ψυχολογία. Στην επανάληψη το ματς έγινε κάτω από βροχή, παρουσία περίπου 7.000 φιλάθλων που δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα και σίγουρα βοήθησαν πολύ την ΑΕΛ.

Η ομάδα της ΑΕΛ έπαιξε πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με πάθος απέναντι στον ΠΑΟΚ που σίγουρα περιορίστηκε από την πολύ καλή παρουσία της ΑΕΛ.

Το φιλμ του αγώνα

8': Σουτ του Σάκχοφ έκτος περιοχής, εντελώς άστοχο.

10': Ο Πέλκας πλασάρει από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Γκόικοβιτς με σωτήριο τάκλιν κόβει τη μπάλα που είχε πορεία προς την εστία.

11': Ο Μπίσεσβαρ κάνει ένα φαλτσαριστό σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής και αριστερά, αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Κρίστινσον που δεν αποφέρει κάτι.

23': Ο Λημνιός «αδειάζει» με προσποίηση δύο παίκτες της ΑΕΛ μέσα στην περιοχή, πλασάρει αλλά ο Κρίστινσον αποκρούει με το πόδι.

26': Σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς, μπλοκάρει ο Πασαχαλάκης.

31': Πλασέ του Φατιόν εκτός περιοχής, πάνω από τα δοκάρια.

38': Ο Μπίσεσβαρ κοντρολάρει με το δεξί, πλασάρει με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι η μπάλα.

48': Ο Γιακιμόβσκι εκτελεί απευθείας ένα φάουλ από πλάγια θέση δεξιά, πάνω από τα δοκάρια.

52': Εκτελεί απευθείας ο Γιακιμόβσκι, πέφτει στη δεξιά του γωνία και παραχωρεί κόρνερ ο Πασχαλάκης. Από το κόρνερ ο Μπράλιτς πιάνει την κεφαλιά αλλά δεν μπορεί να σκοράρει.

55’: Εκτελείται το κόρνερ από αριστερά, απομακρύνει ο Γιακιμόφσκι και ο Πέλκας με βολέ εκτός περιοχής νικά τον Κρίστινσον για το 0-1.

64’: Ο Ζίβκοβιτς πασάρει αριστερά στον Γιακιμόφσκι που πιάνει ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνία. 1-1 η ΑΕΛ.

68': Ο Λημνιός σεντράρει από τα δεξιά, ο Σφιντέρσκι πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνά ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του ακίνητου Κρίστινσον.

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Γκόϊκοβιτς (29’ λ.τ. Ζίζιτς), Μόρας, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτος (43’ λ.τ. Καρανίκας), Σικάβκα, Νούνιτς, Γιακιμόβσκι (86’ Γκόλιας).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (36’ λ.τ. Γιαννούλης), Σάκχοφ, Ολιβέιρα (79’ Ζαμπά), Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός (84’ Καρέλης), Σφιντέρσκι.

Ρέφερι: Φωτιάς (Πέλλας) Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), Ψάρρης (Ζακύνθου) 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας).