Βαθμολογία

Γκέλα και προβληματισμός για Σμόλικα, 0-0 με Αργυροπούλι

Την κακή πορεία των τελευταίων αγώνων του συνέχισε σήμερα (14/4) ο Σμόλικας Φαλάνης ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία με 0-0 στην Δόξα Αργυροπουλίου για την 26η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη κινδυνεύει πλέον να μείνει εκτός play-off, αν αυτά φυσικά γίνουν, καθώς είδε και τον Αετό Μακρυχωρίου να τον προσπερνά στη βαθμολογία και να έχει 38 έναντι 37 του Σμόλικα, ο οποίος ισοβαθμεί με τον ΠΟΕ. Από την άλλη το Αργυροπούλι ανέβηκε στους 27 και είναι στο -3 από την θέση της απευθείας παραμονής.

Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε γκολ, αλλά είχε αποβολές, μία για κάθε ομάδα. Αρχικά στο 67' είχαμε την αποβολή του Πετράκη για λογαριασμό του Σμόλικα και στο 90' αυτή του Μπαχτσιβάνου για την ομάδα της Δόξας Αργυροπουλίου.

Διαιτητής: Καραγιάννης Χ., Α’ Βοηθός: Πάλλας Θ., Β’ Βοηθός: Κοτούμπας Ν.

Σμόλικας Φαλάνης: Γραβάνης Ι., Τσιρογιάννης ., Καρέντζος Δ., Σκούπρας Β., Ζαμπέτας Α. (65′ Ντούρας Α.), Σέτζας Α., Μολάς Θ., Μπέτσης Θ., Γκατζούλης Δ., Πετράκης Γ., Κακαζούκης Α.

Δόξα Αργυροπουλίου: Μπαχτσιβάνος Α., Χατζής Γ., Μπαχτσιβάνος Α., Kurbati D., Σχοινάς Ι. (88′ Κόκκορας Β.), Δίχρης Ρ., Γκαραγκούνης Ε., Τσούτσας Α., Αετόπουλος Δ., Βογιατζής Ε., Φορτούνας Α.