Βαθμολογία

Δυναμικά για play-off ο ΠΟΕ, 2-1 το Βλαχογιάννι

Δυναμικά συνέχισε για την είσοδό της στα play-off η ομάδα της Ελασσόνας η οποία κέρδισε 2-1 την Δόξα Βλαχογιαννίου σήμερα (14/4) το απόγευμα για την 26η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα παρά την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο πήρε τους τρεις βαθμούς και ανέβηκε στους 47 που την φέρνουν πλέον παρέα με τον Σμόλικα μετά την γκέλα του τελευταίου με το Αργυροπούλι. Για την ομάδα του Νίκου Φακίτσα η ήττα αυτή την κρατά εντός play-out καθώς παρέμεινε στους 28 πόντους, έναντι 30 των Τυρνάβου, Αχιλλέα.

Στο 22' ο Ματούλας άνοιξε το σκορ για την Ελασσόνα και ο Αλεξίου, δύο λεπτά αργότερα πέτυχε το 2-0 που δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα. Ο Μπαρλαγιάννης στη μία ώρα αγώνα μείωσε σε 2-1 για το Βλαχογιάννι, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω από αυτό, γνωρίζοντας έτσι την ήττα.

Διαιτητής: Καρακώστας Α., Α’ Βοηθός: Αναστασίου Γ., Β’ Βοηθός: Τέγος Δ.

ΠΟ Ελασσόνας: Γούπος Κ., Συνάπαλος Μ., Σιαφαρίκας Δ. (46′ Κυρίτσης Α.), Μπουσιάς Ι., Λαγός Η., Πετάνι Η. (46′ Καραγκούνης Α.), Κλαύβας Ι., Μάντζαρης Ν., Ζηρδέλης Ε. (70′ Παναγιώτου Α.), Ματούλας Δ. ( 74′ Λαγιόκαπας Ε.), Μπαρλαγιάννης Ν.

Δόξα Βλαχογιαννίου: Παπαϊωάννου Ε., Τσούντσουρας Χ., Πέτρου Θ. (76′ Γεωργούλης Α.), Δραγατσίκης Π., Κουτσοκέρας Α., Χριστοδούλου Κ. (86′ Βίδρας Θ.), Γκουρομπίνος Μ. (75′ Τσανάς Γ.), Κοντοθανάσης Β., Αθανασούλης Ε., Ιγγλέζος Κ., Αλεξίου Γ.