Βαθμολογία

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Γούλα, στα γραφεία της ΕΠΣΝΛ

Συνάντηση πραγματοποίησε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης Δ. με αντιπροσωπεία της παράταξης "Πρωτοβουλία Αξιών" (ΠΡ.ΑΞΙ.) και τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Γούλα Π., που επισκέφθηκαν για τον σκοπό αυτό τα γραφεία της Ένωσης.

Οι εκπρόσωποι της δημοτικής παράταξης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Πρόεδρο της ΕΠΣΝΛ διάφορα θέματα που αφορούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, εστιάζοντας το μεγαλύτερό τους ενδιαφέρον στο θέμα του "γηπεδικού".

Από πλευράς του, ο κ. Μπουχλαριώτης ενημέρωσε τους παρόντες υποψηφίους για την εξέλιξη σχετικά με την δημιουργία Ενωσιακού Γηπέδου στη Λάρισα και τις επαφές που έχουν γίνει ήδη με τον Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό για την συνδρομή της Περιφέρειας στην χρηματοδότηση του εγχειρήματος, ώστε να υλοποιηθεί αυτό το σημαντικό έργο για την πόλη αλλά και γενικότερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν εκτός του επικεφαλής της παράταξης κ. Γούλα και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Παναγιωτακοπούλου Α., κα Παναγιώτου Ξ., κ. Μπουμαρσόπουλος Α., κ. Νασιώκας Α., κ. Γιαννούλας Ε. και  κ. Σάββας-Γκαντάκας Κ.