Βαθμολογία

«Διπλό» στην Ανθούπολη ο Ιπποκράτης

Στο γήπεδο της Ανθούπολης διεξήχθη την Κυριακή (14/4) το πρωί η αναμέτρηση της Λάρισας 88’ με τον Ιπποκράτη για την 21η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΛ (4ος όμιλος). Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 1-2.

Πολύ νωρίς για τους γηπεδούχους στο 2’ όμορφη σέντρα του Τσίντζου και ο Καραμπλής με δυνατό σουτ από πλάγια έκανε το 1-0. Στο 15’ χαμένο τετ α τετ του Φραχόλι πέρασε άουτ. Στο 20’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Τσίντζος, έβγαλε πάνω στη γραμμή ο Πάσχος και τη κεφαλιά του Τζαφάλια από πολύ κοντά έσωσε αμυντικός.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μπούζος από καλή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 30’ ο Τσίντζος έκανε το σουτ πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κρεμαστάς με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Το νικητήριο γκολ ήταν στο 63’ ύστερα από την κάθετη πάσα του Ιωάννου, ο Όττι Φραχόλι με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Στο 80’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλαπανίδα, το σουτ που έκανε βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι για τους γηπεδούχους.  

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Νίκος Μαλλικόπουλος): Θελούρας, Κων/νου (46’ λ.τ. Σγουρός), Κων/νου Β., Καλαπανίδας, Ναστούδης, Καραμπλής (85’ Σδράλης), Σπανός, Λεμονής, Τζαφάλιας, Τσίντζος (70’ Τατσόπουλος), Κούκος (80’ Μπράτσος).

Ιπποκράτης (Θανάσης Κολονιώτης): Πάσχος, Σφέτσος (26’ λ.τ. Ιωάννου), Τζήκας (58’ Σαλοκανάς), Παπαδημητρίου, Τσαδήμος, Τσουμάνης, Φραχόλι, Μαραμής, Κρεμαστάς (70’ Ζήκος), Μπούζος, Τσακουρίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Λιόλιος, Σιαπλούλης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ