Βαθμολογία

Παναγροτικός και Προμηθέας έμειναν στο «Χ» (PICS)

Παναγροτικός και Προμηθέας αναμετρήθηκαν το Σάββατο (13/4) στο γήπεδο της Νίκαιας για την 25η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς χωρίς γκολ (0-0), με τους φιλοξενούμενους να παίζουν από το 35’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Νίκου Πατσούρα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα καλό και δυνατό παιχνίδι έγινε στη Νίκαια, το πρώτο μέρος ανήκε στους γηπεδούχους αφού είχαν την κατοχή, δημιούργησαν κλασσικές ευκαιρίες δεν έφτασαν όμως στο γκολ.

Από την πλευρά του ο Προμηθέας είχε στο 23’ οριζόντιο δοκάρι, η επανάληψη ήταν για τους φιλοξενούμενους που έγιναν πολύ απειλητικοί αν και με δέκα παίκτες. Τελευταία καλή στιγμή ήταν στο 94’ για τον Παναγροτικό που όμως δεν την αξιοποίησε.

Στο 7’ ο Χριστοδούλου Η. πέρασε τον αμυντικό, έκανε το σουτ από πλάγια θέση υπό πίεση η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ιωαννίδη. Στο 10’ ωραία πάσα του Γεωργόπουλου για τον Φουρίκη αυτός έδωσε για τον Βλαχάκη που το σουτ του έδιωξε σε κόρνερ ο Ιωαννίδης.

Το επόμενο λεπτό το κόρνερ εκτέλεσε ο Παπακώστας, ο Σώκος το σουτ από κοντά απέκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια από κοντά ο Ιωαννίδης. Στο 22’ ο Βλαχάκης πέρασε τον αμυντικό, έκανε το δυνατό σουτ η μπάλα «έγλυψε» το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ιωαννίδη.

Ένα λεπτό μετά το σουτ του Δολμέ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Σαρακατσάνη. Στο 35’ η δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε ο Νίκος Πατσούρας ήταν για ειρωνικό χειροκρότημα.

Ένα λεπτό αργότερα καλό σουτ του Σώκου πέρασε άουτ. Στο 43’ ωραία κάθετη πάσα του Βλαχάκη για τον Σώκο, αυτός ολιγώρησε και χάθηκε η ευκαιρία για γκολ. Το επόμενο λεπτό ο Ψαρούλης έβγαλε τη σέντρα για τον Χριστοδούλου Η., έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παπαδόντας έδωσε για τον Δολμέ, αυτός για τον Πρισακάρου που βρέθηκε ανενόχλητος απέναντι από τον Σαρακατσάνη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία αφού η κεφαλιά του ήταν χλιαρή και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Στο 53’ φάουλ του Σκαφιδά, πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Πρισακάρου σε κενή εστία απεσώβησε ο Ψαρούλης.

Στο 58’ το σουτ του Τζουρτζουκλή πέρασε άουτ, δέκα λεπτά μετά ο Δημόπουλος έδωσε για τον Βλαχάκη που μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, έσωσε ο αμυντικός προ της εστίας.

Στο 78’ ο Πότσης έβγαλε την πάσα για τον ταχύτατο Παπαδόντα που πριν κάνει το σουτ τον σταμάτησε ο Ψαρούλης. Και στο 94’ το δυνατό σουτ που έκανε το Χριστοδούλου Η. απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ιωαννίδης.

Παναγροτικός (Βαγγέλης Μπρισίμης): Σαρακατσάνης, Γεωργόπουλος (86’ Νικολακούλης), Ψαρούλης, Πανδρεμένος Χ. (61’ Καφαντάρης), Παπακώστας, Σακελλαρίου, Σώκος, Δημόπουλος (75’ Γκουντίκας), Βλαχάκης, Χριστοδούλου Η., Φουρίκης (86’ Ολλομάνι).

Προμηθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Ιωαννίδης, Παϊτέρης, Ψύρρας, Καρβουνάρης, Τζουρτζουκλής, Παπαδόντας (94’ Χρυσαφόπουλος), Πατσούρας Ν., Πρισακάρου (90’ Πατσιούρας Β.), Δολμές (85’ Χατζησαββίδης), Σκαφιδάς, Κώστας (73’ Πότσης).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Μίχος, Πάλλας.