Βαθμολογία

Λύτρωση με Μερτζανίδη τα Βούναινα, 1-2 στη Νεάπολη

Μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πέτυχε σήμερα (13/4) η ομάδα των Βουναίνων που νίκησε στη Νεάπολη τον τοπική ομάδα με 2-1, για την 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Το συγκρότημα του Λάζαρου Αγγλόπουλου έφτασε τους 47 βαθμούς και είναι στο -1 από την τριάδα ανόδου, ενώ από την άλλη η Νεάπολη είναι σε δύσκολη θέση καθώς παρέμεινε στους 20 βαθμούς και βρίσκεται πλέον κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετά τη νίκη της Μελιβοίας.

Πάντως η Νεάπολη προηγήθηκε με 1-0 χάρις σε τέρμα του Κολομητρούση στο 64', όμως ο μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ για τα Βούναινα, Φώτης Μερτζανίδης με δύο γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Αρχικά ισοφάρισε στο 72' και εν συνεχεία στο 86' σημείωσε το 1-2 που έδωσε τη νίκη.

Διαιτησία: Μπουρουζίκας (Κοτούμπας Δ., Μπράμης)

Νεάπολη: Παπαναστασίου, Συγκούνας, Μπαλαούρας, Δεσπόπουλος, Μέκρας Χρ., Μέκρας Γ., Μπουχλαριώτης, Μπάρδας, Μπούνα, Δαλαμπύρας (60′ Κολομητρούσης), Μανώλης.

Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Λωρίδας, Βλησαρούλης, Κατσιώτης, Χατζηλιάδης, Μερτζανίδης Ηλ., Κυπαρίσσης, Μούμος, Ρουμελιώτης, Κορδέλας, Βράκας, Μερτζανίδης Φ.