Βαθμολογία

Καθάρισε την παραμονή η Νέα Πολιτεία, 0-2 στην Ανάβρα

Νίκη που της εξασφαλίζει την παραμονή στην Α1 ΕΠΣΛ πέτυχε σήμερα (13/4) η Αστραπή Νέας Πολιτείας μετά το εκτός έδρας 2-0 κόντρα στην Προοδευτική Ανάβρας για την 25η αγωνιστική.

Η ομάδα του Κώστα Τσότσου έφτασε τους 32 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, ενώ η βαθμολογικά αδιάφορη Προοδευτική Ανάβρας παρέμεινε στους 36 πόντους και ισοβαθμεί με τον Προμηθέα.

Οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο όταν και πέτυχαν τα δύο τέρματά τους. Αρχικά στο 20' ο Καλτσάς έκανε το 0-1, ενώ στο 45' ο Γερανίκης πέτυχε το τελικό 0-2 στη νίκη παραμονής της ομάδας του.

Διαιτησία: Κουκούλης (Καραμπούλας, Μπακλαβά)

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Λυκοκώστας): Φιλοκώστας, Τζιάφος (75′ λ.τ. Παφίλης), Αποστόλου, Τσαγκαλάς (60′ Ιμπρούσι), Ντόντος, Ριζούλης, Καραντώνης, Γιαννουλέας, Κορδαλής, Γκαραλιάκος, Παπαδόπουλος.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Κατσίκας, Χλωρός, Σκόμπας, Κατσιάνος, Ζήσης, Καφφές (77′ Θεοχάρης), Γερακίνης, Καλτσάς, Σταθάκος (65′ Ζαχόπουλος), Φακίτσας (70′ Φασούλας), Ταρταμπούκας (75′ Ζαχαρούλης).