Βαθμολογία

Απώλεια για ΠΑΟΛ, 2-2 με Μελισσοχώρι

Βαθμολογική απώλεια σήμερα (13/4) για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 κόντρα στον Αστέρα Μελισσοχωρίου, για την 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Δημήτρη Κουκουλιάφκα παρά το 2-2 παραμένει πρώτη έχοντας πλέον 52 βαθμούς, όμως είδε να πλησιάζουν οι διώκτες της, ενώ στους 39 είναι το αδιάφορο βαθμολογικά Μελισσοχώρι.

Ο Αστέρας ήταν αυτός που προηγήθηκε με την συμπλήρωση 13 λεπτών αγώνα χάρις στο γκολ του Νούσια, για να ισοφαρίσει στο 25' ο Ελευθέρογλου, με τον έμπειρο άσο του ΠΑΟΛ να κάνει και το 2-1, δύο λεπτά αργότερα, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο. Όμως τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Ζαφειρίου έφερε το ματς στα ίσια για το τελικό 2-2.

Διαιτησία: Βασιλός (Γκάγκας, Νάκας)

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μάνος, Πατρίκης (65′ Στεργίου), Μήτσιος, Κοτρώτσιος (65′ Τάχος), Σγουραλής, Μπαστούνης, Λιλολάρι, Κουσιάς, Ελευθέρογλου Γ., Μπαρούτας (83′ Γκουτσιούδης), Γραμμένος (84′ Δελητζάνης).

Αστήρ Μελισσοχωρίου: Κουκούτσης, Σδράλης Αλ., Μαλαχτάρης, Μανακούσιος, Αβδουλάς, Μπιρόλ, Λιάγκας, Χαρούλης (88′ Παπαϊωάννου), Νούσιας (82′ Ζαρκαδής), Ζαφειρίου, Διαμαντής (70′ Δανιλούλης).