Βαθμολογία

Πύρρος πέντε αστέρων, 1-5 την Γιάννουλη

Σαρωτική εμφάνιση και νίκη με σκορ 5-1 για τον ΑΣ Βορειοηπειρωτών ο Πύρρος, στην έδρα της Γιάννουλης, σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Κώστα Βασίλη ήταν καταιγιστική και με τη νίκη αυτή έφτασε τους 46 βαθμούς συνεχίζοντας δυναμικά για την τρίτη σερί άνοδο, ενώ η Γιάννουλη παρέμεινε στους 30 και ακόμα ψάχνει μία νίκη για να αισθανθεί σίγουρη για τη σωτηρία.

Μόλις στο 3' ο Λέτσιος έδωσε το προβάδισμα στον Πύρρο, ενώ στο 9' ο Νικούλης έκανε το 0-2. Ο Ραμάι μείωσε στο 18' σε 1-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, για να κάνει στη μία ώρα αγώνα ο Μούρι το 1-3. Ο Λάτα στο 62' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4, ενώ το τελικό 1-5 πέτυχε στο 68' με το δεύτερο τέρμα του ο Μούρι.

Διαιτησία: Αγγελούλης (Δεδικούσης, Μπουρονίκος)

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης): Μαστοροδήμος, Σαπάκος, Μπάμπαλης, Βιλανάκης (65′ Τσατσελάρι), Ντούφας, Παπακωνσταντίνου, Μαυρουδής (65′ Τσίλης), Θώμος, Χατζηγρηγορίου, Ραμάι, Μήτρου (46′ Ασπετάκης).

ΑΣ Βορειοηπειρωτών ο Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κιόρογλου, Πότσης (70′ Μάρης), Τσιάκουλης, Λέτσιος, Κάτσης, Παύλου (68′ Αλεξανδρής), Κάτσας, Τζιόγκας, Νικούλης (85′ Λεσάι), Μούρι, Αλλιάι (59′ Λάττα).