Βαθμολογία

Χωρίς πέντε ο ΠΑΟΚ στη Λάρισα

Ολοκληρώθηκε σήμερα (13/4) το πρωί με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης στο γήπεδο της Τούμπας η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό (14/4 19:00) παιχνίδι στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ για την 28η αγωνιστική της Super League.

Mετά το πέρας της προπόνησης ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, Ρασβάν Λουτσέσκου, ανακοίνωσε και την αποστολή η οποία ταξιδεύει αυτή την ώρα για την θεσσαλική πρωτεύουσα, με μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου ο ΠΑΟΚ να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής μετά από 34 χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει για την Λάρισα με αρκετές απουσίες, πέντε τον αριθμό καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ομάρ Ελ Καντουρί, Πέδρο Ενρίκε, Τσούμπα Άκπομ και φυσικά οι Μαουρίσιο, Πόντους Βέρνμπλουμ. Όσον αφορά τον Ελ Καντουρί η διάγνωση έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον ημιτενοντώδη και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει σίγουρα και το ματς με τον Λεβαδειακό την επόμενη Κυριακή (21/4), όπως και την ρεβάνς του κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης την Μεγάλη Πέμπτη (25/4), ενώ θα προσπαθήσει να δώσει το παρών στο φινάλε κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά και στον τελικό του κυπέλλου, αν φυσικά βρεθεί εκεί ο ΠΑΟΚ.

Στην τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου, ο Ρασβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις και εν συνεχεία έγιναν γνωστοί οι 18 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή.

Αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Κάνιας, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Καρέλης.