Βαθμολογία

Ζαμπά: «Έδειξα μέσα από σκληρή δουλειά την αξία μου»

Δηλώσεις σε βραζιλιάνικη αθλητική ιστοσελίδα έκανε ο Λέο Ζαμπά με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου από τον ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια. Ο 20χρονος άσος του είπε μίλησε στους συμπατριώτες του για την εμπειρία του στην Ελλάδα, τον κόσμο του «Δικεφάλου του Βορρά» καθώς και το ελληνικό πρωτάθλημα. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμπειρία του στον ΠΑΟΚ, αλλά και το πως τον δέχτηκαν οι οπαδοί της ομάδας: «Σταδιακά και με σκληρή δουλειά, έδειξα το ποδόσφαιρό μου στην Ελλάδα. Ήμουν ευπρόσδεκτος και κέρδισα την αγάπη των Ελλήνων και κατάλαβα επίσης την αγάπη που έχουν την ομάδα τους. Είναι μία απίστευτη εμπειρία. Λατρεύω τους οπαδούς και το σύλλογο».

Για τις συνθήκες των παιχνιδιών στην Ελλάδα: «Όλα τα παιχνίδια είναι... άγρια και αμφισβητούμενα αναφορικά με το αποτέλεσμα το οποίο θα έρθει. Οι ομάδες σκοράρουν αρκετά».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως αποκλείστηκε από τη Μπενφίκα: «Οι ήττες χρησιμεύουν επίσης και ως κίνητρο. Με αυτό, έχουμε επιστρέψει στην κορυφή και είμαστε πιο προετοιμασμένοι για αυτό που θα συναντήσουμε στα προκριματικά».