Βαθμολογία

Σκέφτεται να μην κατέβει στα μπαράζ ο Νέστος Χρυσούπολης

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σχέδιο της αναδιάρθρωσης που, όπως φαίνεται, θα ισχύσει άμεσα. Οι ομάδες της Γ' Εθνικής είναι από τις... χαμένες, καθώς θεωρούν ότι οι κόποι μιας χρονιάς πηγαίνουν στράφι.

Μάλιστα, ο Νέστος Χρυσούπολης, που διεκδικεί την άνοδο, σκέφτεται να μην κατέβει καν στα μπαράζ! Αυτό παραδέχθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Μπουντρούδης, εξηγώντας ότι οι «μικροί» δεν θα έχουν ουσιαστικά κανένα κέρδος, ενώ εξαπέλυσε και επίθεση στην ΕΠΟ, λέγοντας ότι «έχουν πλήρη μεσάνυχτα από το ποδόσφαιρο».

Χαρακτηριστικά δήλωσε στην «Metrosport»: «Θα σκεφτούμε αν κατεβάσουμε την ομάδα στα μπαράζ. Δεν σέβονται τον κόπο των ομάδων. Στη Γ’ Εθνική τραβήξαμε κουπί χωρίς να πάρουμε ένα ευρώ. Οι μεγάλοι θα πάρουν τα “πακέτα” κι οι μικροί τίποτα. Ας έχουν μόνο αυτούς τότε κι εμείς να παίζουμε μεταξύ μας στα τοπικά. Ποιος ο λόγος να συνεχίσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο; Όλοι αυτοί στην ΕΠΟ έχουν πλήρη μεσάνυχτα από το ποδόσφαιρο. Το πιο σωστό θα ήταν μια Β’ Εθνική σε δύο ομίλους και να αφήσουν το πλάνο απείραχτο για 20 χρόνια».