Βαθμολογία

Πρόβλημα με Ενρίκε στον ΠΑΟΚ

Στη τελική ευθεία μπαίνει σιγά σιγά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο (14/4 19:00) παιχνίδι στη Λάρισα απέναντι στην ΑΕΛ για την 28η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά συνέχισαν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας από την οποία αποχώρησε με πρόβλημα στον δικέφαλο ο Πέδρο Ενρίκε. Ο άσος του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και αν θα μπορεί να τον υπολογίζει ο Λουτσέσκου για την Λάρισα.

Κατά τα άλλα οι Χοσέ Κάνιας και Λέο Ζαμπά ακολούθησαν ατομικά προγράμματα, με τον δεύτερο να επιστρέφει αύριο (12/4) στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Τσούμπα Άκπομ βγήκε στο γήπεδο φορώντας νάρθηκα και έτρεξε.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το απαραίτητο ζέσταμα και το καθιερωμένο κορόιδο, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στον τομέα της τακτικής, το άλλο εκτελέσουμε ασκήσεις 3 εναντίον 2 με έμφαση στη φυσική κατάσταση, ενώ στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου για το ματς της Λάρισας, στο οποίο με νίκη ο ΠΑΟΚ κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια, θα συνεχιστεί το πρωί της Παρασκεύης (11/4) με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.