Βαθμολογία

Το κοινωνικό πρόσωπο της ΠΑΕ ΑΕΛ

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία όπως ανακοίνωσε θα φιλοξενήσει στο κυριακάτικο (14/4 19:00) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έναν ΑμεΑ φίλαθλο του Δικεφάλου.

Πιο συγκεκριμένα του γνωστού οπαδού του Δικεφάλου του Γιάννη, ο οποίος εξαιτίας μίας λάθος διάγνωσης και ενός χαλασμένου εμβολίου υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη στον εγκέφαλό του.

Βαριάς μορφής εγκεφαλοπάθεια σε άνω και κάτω άκρα και καταστροφή των κυττάρων του λόγου μην μπορώντας να στηρίζει ούτε τη σπονδυλική του στήλη με συνέπεια να είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καρότσι.

Η λαρισινή ΠΑΕ θα φιλοξενήσει τον πιο πιστό φίλαθλο του ΠΑΟΚ, όπως και τον πατέρα του, τον κ. Λουκά, ενώ ο Γιαννάκης μετά από προσωπικό του αίτημα θα έχει συνάντηση και με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας για να μιλήσουν για όποιο θέμα θέλει.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ικανοποιώντας το αίτημα του πιο πιστού οπαδού του ΠΑΟΚ, του ευρισκόμενου σε αναπηρικό αμαξίδιο από λάθος γιατρών, του γνωστού Γιαννάκη και του πατέρα του κ. Λουκά, ο οποίος βρίσκεται πάντοτε μαζί του από ηλικίας 11 μηνών, αποφάσισε να τους φιλοξενήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο του AEL FC ARENA.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα καλύψει όλες τους τις ανάγκες και ο κ. Αλέξης Κούγιας κατόπιν προσωπικού αιτήματος του Γιαννάκη θα τον συναντήσει και θα συζητήσει μαζί του για όποιο θέμα αυτός επιθυμεί.