Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα της Super League την προσεχή Κυριακή (14/4) με τους αγώνες της 28ης αγωνιστικής που θα είναι όλοι την ίδια μέρα και ώρα στις 19:00, όπως και οι δυο τελευταίες αγωνιστικές.

Μία αγωνιστική που βρίσκει την ΑΕΛ να μπαίνει στη τελική ευθεία με την "καυτή" τριάδα αγώνων με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και μην έχοντας εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Η ΑΕΛ χρειάζεται 2 βαθμούς ακόμα για να είναι απόλυτα σίγουρη, μπορεί να φτάσει και ο ένας, μπορεί και ο κανένας, αλλά στην ομάδα κοιτάνε να αισθάνονται ασφαλείς. Το ματς απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά είναι θεωρητικά το πιο δύσκολο από τα τρία, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν τη νίκη για να κατακτήσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Μέσα από το συνδρομητικό θα καλυφθεί το μεγάλο ντέρμπι παραμονής, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του ΠΑΣ. Παιχνίδι τελικός για ΠΑΣ και Αστέρα που θέλουν τη νίκη, οι μεν Γιαννιώτες για να ξεφύγουν από τη θέση του μπαράζ και να στοχεύσουν στην απευθεία παραμονή, οι δε Αρκάδες για να εξασφαλιστούν καθώς με νίκη κατά 99% θα έχουν σώσει την κατηγορία. Με ισοπαλία η αγωνία θα παραταθεί και στις δύο ομάδες. Η αναμέτρηση από το Novasports 3. Από την ΕΡΤ1 η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα για την παραμονή τους, ενώ από την ΕΡΤ3 το παιχνίδι των Ευρωπαίων Άρης - Ατρόμητος με στόχο την κατάκτηση της τέταρτης θέσης.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 28ης αγωνιστικής:

Κυριακή 14 Απριλίου

19:00 ΑΕΛ - ΠΑΟΚ: Novasports 1

19:00 Ολυμπιακός - Ξάνθη: Novasports 2

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης: Novasports 3

19:00 Λεβαδειακός - Πανιώνιος: Novasports 4

19:00 Παναθηναϊκός - ΟΦΗ: ΕΡΤ1

19:00 Άρης - Ατρόμητος: ΕΡΤ3

19:00 Λαμία - ΑΕΚ: EΡT Sports

19:00 Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός: ERT Play 1