Βαθμολογία

Αλεξούλης: «Μπορεί να το πάρει ο ΠΑΟΚ, αλλά...»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5» έκανε σήμερα (10/4) ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και του ΠΑΟΚ, Γιάννης Αλεξούλης.

Ο Λαρισαίος, πρωταθλητής Ελλάδος με την ΑΕΛ την μαγική σεζόν 1987-1988, μίλησε για το προσεχές παιχνίδι των δύο ομάδων, στο οποίο χαρακτήρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ, όμως όπως είπε το ποδόσφαιρο είναι περίεργο άθλημα και έφερε ως παράδειγμα το περσινό παιχνίδι στη Λάρισα.

Παράλληλα ο κ. Αλεξούλης, τα λόγια του οποίου πάντα έχουν τεράστια βαρύτητα, ανέφερε και τους λόγους στους οποίους ο κόσμος της ΑΕΛ δεν έχει την ίδια ένταση και το πάθος για την ομάδα, όπως παλαιότερα κάτι που όπως είπε φαίνεται και από τα λίγα εισιτήρια.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Αλεξούλη:

Σε ερώτηση για το κλίμα που υπάρχει στη Λάρισα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ:

«Δεν θα έχει την ένταση που είχε άλλα χρόνια. Ο κόσμος έφυγε από το γήπεδο. Η ΑΕΛ θα το παλέψει, αφού θέλει το λιγότερο έναν πόντο για τη σωτηρία. Ο κόσμος, όμως, δεν έχει το ίδιο πάθος για την ομάδα. Αυτό φαίνεται από τα εισιτήρια. Ο κόσμος της ΑΕΛ έφυγε από το γήπεδο παρ’ όλο που η ομάδα τον έχει ανάγκη».

Σε ερώτηση για το παιχνίδι της Κυριακής (14/4) του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ:

«Βάσει δυνατοτήτων, ο ΠΑΟΚ έχει την ικανότητα να το πάρει. Το ποδόσφαιρο, όμως, είναι περίεργο άθλημα. Σας θυμίζω το περσινό ματς. Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να το καθαρίσει, όμως, έπαθε τη ζημιά σε μια αντεπίθεση στο τέλος λόγω της φλυαρίας του. Όπως και να έχει, ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα άλλου επιπέδου, μαζί με τον Ολυμπιακό έχουν ξεφύγει εντελώς από τις υπόλοιπες ομάδες».

Τέλος σε ερώτηση για τον παίκτη που ξεχωρίζει από τον φετινό ΠΑΟΚ:

«Είναι ο Βιεϊρίνια με κλειστά μάτια. Κράτησε την ομάδα, ήταν αυτός που έδωσε το πνεύμα. Στην αρχή ήταν και ο Πέλκας και τα άλλα Ελληνόπουλα που την κράτησαν. Όμως σε καθοριστικά παιχνίδια ο Βιεϊρίνια ήταν αυτός που έδωσε τον τόνο».