Βαθμολογία

ΠΑΕ Παναχαϊκή: «Θα οργανωθούν καλύτερα οι ομάδες»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή με την οποία τάσσεται υπέρ της απόφασης του Γιώργου Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση, τονίζοντας ότι αυτή θα βοηθήσει τις ομάδες να οργανωθούν καλύτερα, αλλά να βελτιώσουν και τις γηπεδικούς τους εγκαταστάσεις.

Παράλλήλα θα ανέβει και το επίπεδο των πρωταθλημάτων, ενώ η αχαϊκή ΠΑΕ ευχαρίστησε δημόσια και τον πρόεδρο της Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκο για την όλη προσπάθειά του να τηρηθούν όλα όσα είχαν συμφωνηθεί και αναγραφεί στη προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 χαιρετίζει και υποστηρίζει θερμά την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κου Γιώργου Βασιλειάδη και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Μέσω αυτής της απόφασης κατά την οποία θα υπάρξει αυξημένη χρηματοδότηση στις ομάδες, θα δοθεί η ευκαιρία σε όλες της ΠΑΕ να οργανωθούν καλύτερα, να βελτιώσουν τις γηπεδικές εγκαταστάσεις (αγωνιστικούς και λοιπούς χώρους) και γενικότερα να ανεβάσουν το επίπεδο του προσφερόμενου προϊόντος. Παράλληλα, θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Football League κο Λεωνίδα Λεουτσάκο για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα και τα όσα αναγράφονται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος. Με αυτό τρόπο συνέβαλε και ο ίδιος στην καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των ομάδων της Football League».