Βαθμολογία

Ματσάρα αλά παλαιά στο Ολντ Τράφορντ, ενδιαφέρον στο Άμστερνταμ

Μετά τα χθεσινά ματς της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ με την Πόρτο σειρά παίρνουν σήμερα (10/4) τα άλλα δύο παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Champions League, αυτά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπαρτσελόνα και του Άγιαξ με την Γιουβέντους.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ματσάρα αλά παλαιά, 22:00 - Cosmote Sport 2, ανάμεσα σε δύο ομάδες κολοσσούς του πλανήτη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προσπαθεί να επανέλθει στις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος, ενώ η Μπαρτσελόνα κλασικά πηγαίνει ψηλά, αλλά έχει να φτάσει στην ευρωπαϊκή κορυφή από το 2015.

Στο τώρα φαβορί δεν υπάρχει και αυτό διότι η Γιουνάιτεντ ανέβηκε και πάλι επίπεδο με την πρόκριση απέναντι στην πανίσχυρη και ζάμπλουτη Παρί Σεν Ζερμέν και θέλει με μία ακόμα μεγάλη πρόκριση να πάει στην τετράδα μετά από την σεζόν 2010-2011, χρονιά μάλιστα που έφτασε μέχρι τον τελικό με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Σόλσκιερ θα επιδιώξει μία νίκη με "καθαρό" σκορ ενόψει της ρεβάνς στη Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα γνωρίζει τις δυσκολίες και παρότι έστω και οριακά μπορεί να φαντάζει φαβορί, δεν είναι, καθώς οι Άγγλοι είναι υποψιασμένοι και μετά την πρόκριση με την Παρί δεν μπορεί να τους πάρει κανείς αψήφιστα. Οι Καταλανοί έχουν αφοσιωθεί αποκλειστικά στη μάχη του Champions League καθώς το πρωτάθλημα το έχει καθαρίσει και θέλει να κάνει το ίδιο και στο σεντόνι, ήτοι ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αγγλία.

Αγωνιστικά ο Νορβηγός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπαϊγί, Βαλένσια και Σάντσες, ενώ ο Ερνέστο Βαλβέρδε από πλευράς Μπαρτσελόνα ανησυχεί μόνο για την κατάσταση του Ντεμπέλε, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

AΓΙΑΞ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά θέλουν να κάνουν και ο Άγιαξ με την Γιουβέντους στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, 22:00 - Cosmote Sport 2, στη χώρα της τουλίπας.

Η πιτσιρικαρία του Άγιαξ θέλει να συνεχίσει στο επίπεδο των τελευταίων ετών, θυμίζουμε ότι ήταν φιναλίστ το 2017 στο Europa League, ενώ στο προηγούμενο γύρο πέταξε έξω την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ και μάλιστα με εκπληκτική εμφάνιση και νίκη στη Μαδρίτη, με τον Αίαντα να θέλει να συνεχίσει τις υπερβάσεις και να βρεθεί στην τετράδα.

Κακά τα ψέματα, όταν αποκλείεις κοτζάμ Ρεάλ, σε όποια κατάσταση και αν είναι αυτή, τότε δικαιωματικά μπορείς να ονειρεύεσαι για ότι το καλύτερο και αυτό θέλουν στην ομάδα του Άμστερνταμ. Χωρίς άγχος λοιπόν για τον Άγιαξ ο οποίος έχει ήδη κάνει υπέρβαση στη διοργάνωση, όμως όπως λέει και ο λαός, τρώγοντας ανοίγει η όρεξη.

Από την άλλη η Κυρία, θέλει να πετύχει ότι και το 2017 ήτοι να πάει μέχρι το φινάλε, αλλά αυτή τη φορά να σηκώσει την κούπα με τα αυτιά και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αποκλείσει τους διψασμένους για διακρίσεις, Ολλανδούς. Το άγχος σίγουρα είναι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας καθώς για τον λόγο αυτό το καλοκαίρι απέκτησε και τον Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος θα είναι τελικά διαθέσιμος ξεπερνώντας τον τραυματισμό που είχε υποστεί με την εθνική του ομάδα κόντρα στη Σερβία, με τον παίκτη να είναι φυσικά υπερπολύτιμος για τους Ιταλούς καθώς ας μην λησμονούμε ότι ουσιαστικά και κυριολεκτικά η πρόσφατη πρόκριση απέναντι στην Ατλέτικο ήταν δικό του έργο, αποκλειστικά.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπαρτσελόνα: Cosmote Sport 1

22:00 Άγιαξ - Γιουβέντους: Cosmote Sport 2