Βαθμολογία

Για το πρώτο βήμα ενόψει τελικού

Διήμερο κυπέλλου ΕΠΣΛ σήμερα (10/4) και αύριο (11/4) με την διεξαγωγή των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης του θεσμού, ένα βήμα δηλαδή πριν τον τελικό.

Αρχή σήμερα στις 17:00 στη Φαλάνη με το παιχνίδι του Σμόλικα κόντρα στον Δαμασιακό, ενώ αύριο την ίδια ώρα στην Ελασσόνα ο ΠΟΕ θα υποδεχτεί τον Ηρακλή Λάρισας.

Στο παιχνίδι του Σμόλικα με τον Δαμασιακό, βάσει βαθμολογίας των δύο ομάδων φαβορί είναι ο Σμόλικας, αν και η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη παρουσιάζει κάμψη και από εκεί που φαινόταν ως σίγουρη στην τετράδα του πρωταθλήματος αυτό πλέον αμφισβητείται. Βέβαια στο Σμόλικα θέλουν την πρόκριση και θα επιδιώξουν ένα καλό σκορ ενόψει της ρεβάνς στο Δαμάσι.

Ο Δαμασιακός, αφήνει στην άκρη το πρωτάθλημα και την μάχη της παραμονής και στρέφει το μυαλό του στο κύπελλο, με όλους στο Δαμάσι να εμφανίζονται "διψασμένοι" για έναν τελικό. Ο Δαμασιακός στοχεύει ένα καλό αποτέλεσμα και εν συνεχεία στη ρεβάνς, με όπλο την έδρα του, θα επιδιώξει να γράψει ιστορία και να βρεθεί στο τελικό.

Στον αυριανό ημιτελικό ο ΠΟΕ, που μάχεται για play-off, αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Λάρισας που μάχεται για απευθείας άνοδο στη Γ' Εθνική. Δύο πολύ καλές ομάδες, οι οποίες αφήνουν στην ...άκρη τα του πρωταθλήματος και θα δώσουν μάχη για τον τελικό. Ο ΠΟΕ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να πάρει ένα αποτέλεσμα τέτοιο που να του δίνει προβάδισμα, ενόψει της ρεβάνς στην έδρα του Γηραιού.

Ο Ηρακλής Λάρισας θέλει να συνεχίσει την παράδοση των τελευταίων τριών ετών που θέλει τον κυπελλούχο να ανεβαίνει παράλληλα και στη Γ' Εθνική. Κάτι που πέτυχαν Απόλλων Λάρισας (2015-2016), Αχιλλέας Φαρσάλων (2016-2017) και Οικονόμος Τσαριτσάνης πέρσι. Στον Ηρακλή γνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα στην Ελασσόνα, όμως με ένα θετικό αποτέλεσμα θα γίνουν φαβορί να συνεχίσουν την παράδοση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 10 Απριλίου

17:00 Σμόλικας Φαλάνης - Δαμασιακός

Πέμπτη 11 Απριλίου

17:00 ΠΟ Ελασσόνας - Ηρακλής Λάρισας