Βαθμολογία

Final Four «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος»

Τυπική διαδικασία φαίνεται πως αποτελεί η διεξαγωγή ενός Final Four Ευρωλίγκας στην Αθήνα τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα (10/4) η εφημερίδα Live Sport.

Η διοργανώτρια αρχή προχώρησε στην απόφαση αυτή προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου για όσα πρόσφεραν στο μπάσκετ και έτσι ή το Final Four του 2020 ή αυτό του 2021 θα γίνει στο ΟΑΚΑ, το γήπεδο δηλαδή που μεγαλούργησε η ομάδα των εκλιπόντων.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου έχει συμφωνήσει και με τον Γιώργο Βασιλειάδη για το θέμα, ενώ το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνουν κάποια έργα ανακαίνισης στο ΟΑΚΑ, το κόστος των οποίων υπολογίζεται γύρω στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ με το κονδύλι να έχει εγκριθεί από το υπουργείο Αθλητισμού.

Αν προλάβουν και γίνουν τα έργα τότε θα γίνει το Final Four του 2020 στην Αθήνα, ενώ το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα όταν ο Γιώργος Βασιλειάδης θα λάβει το ΟΚ των τεχνικών υπηρεσιών της ΓΓΑ. Όταν ολοκληρωθούν τα έργα του ΟΑΚΑ, μέσα στο καλοκαίρι, τότε θα ενημερώσει ο ίδιος τον Μπερτομέου και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί ποιο Final Four «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος» θα γίνει στην Αθήνα.