Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Κάναμε πορεία πρωταθλητισμού αλλά...»

Δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 έκανε ο προπονητής του ΑΟΧ/Κισσαμικού και πρώην της ΑΕΛ, Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ομάδα του, την αναδιάρθρωση, αλλά και στον Ηρακλή.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι η χανιώτικη ομάδα έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια από την ημέρα που πήγε εκείνος εκεί, ωστόσο ακόμα είναι μέσα στο πρόβλημα, ενώ για την πρώην ομάδα του τον Ηρακλή τόνισε ότι υπήρξε βιασύνη στην αρχή και πάρθηκαν βιαστικές αποφάσεις οι οποίες έφεραν την ομάδα να είναι χαμηλά και να κινδυνεύει.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Βοσνιάδη:

Για τις δυσκολίες που υπάρχουν στον Ηρακλή:

«Οταν τα προβλήματα δεν σταματούν τότε λογικό είναι η πορεία να μην είναι αυτή που πρέπει. Υπήρχε βιασύνη στην αρχή, πολλές αλλαγές προπονητών, ποτέ ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πάρθηκαν βιαστικές αποφάσεις και μια διοίκηση εγκλωβισμένη στα προβλήματα. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που δεν μπόρεσε να βγάλει την ποιότητα των παικτών της, αν στηριζόταν η ομάδα στην αρχή θα έβρισκε τον δρόμο της και θα διεκδικούσε την άνοδο».

Για την αναδιάρθρωση, την δεκάδα και το υπόλοιπο του πρωταθλήματος:

«Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ήταν τελευταίος όταν πήγα εκεί, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και η ομάδα έκανε πορεία πρωταθλητισμού, και παρόλα αυτά είμαστε ακόμη μέσα στο πρόβλημα. Στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή θα είναι και ο Ηρακλής που έχει το πιο δύσκολο έργο. Το πρόβλημα είναι στη συσπείρωση στον Ηρακλή. Νομίζω γενικά ότι υπήρξε μια βιασύνη τη φετινή χρονιά, είναι μια ομάδα που είχε πολλά προβλήματα από την αρχή».