Βαθμολογία

Δεν παίρνει άδεια ο Πανιώνιος, ξεκινά με -6 και περιορισμό

Δύσκολα τα πράγματα για τον Πανιώνιο ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Ιστορικός δεν θα πάρει αδειοδότηση και έτσι θα ξεκινήσει με -6 βαθμούς, ενώ θα έχει και περιορισμό στις μεταγραφές και τις ανανεώσεις.

Αν δεν ανατραπεί κάτι κατά την εξέταση των φακέλων από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, τότε οι Νεοσμυρνιώτες θα μπουν στο νέο πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και όπως είπαμε και με περιορισμό στις μεταγραφές και τις ανανεώσεις τους. Αυτό διότι η διοίκηση δεν κατάφερε να πετύχει τη ρύθμιση για τις 120 δόσεις για τις οφειλές σε εφορία και κρατικά ταμεία κάτι που θα ψηφιστεί τις επόμενες μέρες και ενώ θα έχει ήδη κατατεθεί ο φάκελος στην Επιτροπή Αδειοδότησης, άρα δεν θα μπορεί να μπει στη πορεία.

Η τελική απόφαση θα γίνει γνωστή τον Μάιο και αν τελικά δεν πάρει άδεια ο Πανιώνιος τότε θα ισχύουν όσα είπαμε παραπάνω. Όσον αφορά τις ανανεώσεις ή τις μεταγραφές θα μπορεί να αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, μόνο ένα παίκτη άνω των 23 ετών, Έλληνα ή ξένο, με μεταγραφή ή δανεισμό και άλλον έναν την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Παράλληλα θα έχει δικαίωμα για μόνο δύο ανανεώσεις συμβολαίων, άνω των 23 ετών, ανεξαρτήτου αν μιλάμε για Έλληνα ή ξένο.