Βαθμολογία

Προς Ολλανδία η προετοιμασία της ΑΕΚ

Μπορεί αγωνιστικά η ΑΕΚ να προετοιμάζεται για τα τρία τελευταία ματς, όπως και τη ρεβάνς του κυπέλλου, αλλά και τον τελικό, αν προκριθεί η Ένωση, ωστόσο στην ομάδα κοιτούν και την επόμενη μέρα.

Όπως όλα δείχνουν η προετοιμασία της Ένωσης το καλοκαίρι θα λάβει χώρα στην Ολλανδία και το προπονητικό κέντρο στο Αλμίρε, ενώ με το θέμα αυτό ασχολείται και ο τεχνικός Μανόλο Χιμένεθ, δείγμα θετικό προκειμένου να συνεχίσει η ΑΕΚ με τον Ισπανό και τη νέα σεζόν.

Πριν δύο εβδομάδες οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Βασίλης Δημητριάδης βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Αλμίρε προκειμένου να το επιθεωρήσουν, ενώ χτες (8/4) αναχώρησαν ξανά για τη χώρα της τουλίπας, ο Δημητριάδης μαζί με τον γυμναστή της ομάδας και συνεργάτη του Χιμένεθ, Σέμπα Μπασκόν.

Οι δυο τους θα επιθεωρήσουν το προπονητικό κέντρο του Τίλμπουργκ, που πέρσι έκανε προετοιμασία ο Παναθηναϊκός, καθώς και μία ακόμη επιλογή, ενώ το προσεχές διάστημα αναμένουμε την οριστική απόφαση καθώς σε περίπου τρεις μήνες θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.