Βαθμολογία

Τίποτα δεν είναι τυχαίο…

Αξιοζήλευτη και άκρως πετυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία του Οικονόμου Τσαριτσάνης στο φετινό μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος) που θέλει άλλη μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί.

Ο εκπρόσωπος του νομού μας κατάφερε να κερδίσει άλλη μία «μάχη» και να πετύχει το φετινό στόχο που ήταν φυσικά η παραμονή στην κατηγορία. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, δεδομένου πως ο όμιλος απαρτίζονταν από πολλές και ιστορικές ομάδες που εκπροσωπούσαν μεγάλες περιοχές. Επίσης ο μεγάλος αριθμός των ομάδων που υποβιβάζονταν ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα.

Εντυπωσιακή ήταν και φέτος η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο του Οικονόμου Τσαριτσάνης, στο «Γ. Μητσιμπόνας». Ήταν σίγουρα ο 12ος παίκτης της ομάδας

Κόντρα σε όλες τις δυσκολίες που είχε αυτός ο όμιλος η ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης πέτυχε με σχετική ευκολία το στόχο της παραμονής και φυσικά κατάφερε να συνδυάσει και το καλό θέαμα.

Το σύνολο της ομάδας αποτελούνταν από ορισμένους έμπειρους ποδοσφαιριστές που έκαναν την διαφορά και πολλούς νεαρούς που θέλουν να προχωρήσουν και να ανέβουν «σκαλοπάτια».

O Πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Μουλτσιάς με τον τεχνικό κ. Κώστα Κατσάρα

Για άλλη μία χρονιά βασικός πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας ο τεχνικός κ. Κώστας Κατσάρας. Ένας προπονητής που με το ήθος του και την δουλειά του έχει δείξει εξαιρετικά σημάδια γραφής όλα αυτά τα χρόνια όπου και αν έχει εργαστεί.

Η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης

Θεωρούμε πως του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όπως και τους παίκτες που με την δουλειά στο γήπεδο απέδειξαν πως δίκαια παρέμειναν στην κατηγορία. Μεγάλο μπράβο φυσικά και στην διοίκηση που βοηθά με όλες τις δυνάμεις της σε αυτούς τους πολύ δύσκολους οικονομικά καιρούς.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ