Βαθμολογία

Δάρας και Γραμμένος για την αναδιάρθρωση

Δηλώσεις έκαναν μετά την συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη, ο αντιπρόεδρος της Super League Χρήστος Δάρας καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Οι δύο άνδρες εξήγησαν για ποιο λόγο δέχτηκαν την αναδιάρθρωση με τον κ. Δάρα να αναφέρει ότι η ΕΡΤ ήταν κάθετη στο να πάρει παράταση η αναδιάρθρωση, ενώ ο κ. Γραμμένος ανέφερε ότι ο υπουργός δεν μπορούσε να εγγυηθεί τα συμβόλαια από την ΕΡΤ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Δάρα:

«Είχαμε ζητήσει παράταση για έναν χρόνο, αλλά επειδή έχει υπάρξει αυτή η συμφωνία πάμε σε αυτά που έχουμε πει. Αυτό που είχαμε ζητήσει εμείς ήταν εάν μπορεί η ΕΡΤ να καλύψει τις ομάδες με 16 στην Super League. Η ΕΡΤ είναι κάθετη όμως».

και τα λεγόμενα του κ. Γραμμένου:

«Είχε γίνει μια πρόταση εισήγηση να περάσει η αναδιάρθρωση αλλά με παράταση μίας αγωνιστικής περιόδου και μας απάντησε ο Υπουργός ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί τα συμβόλαια της ΕΡΤ. Θα υπάρξει συζήτηση και για την Super League 2. Είναι μια νέα επιχορήγηση τα χρήματα από την ΕΡΤ αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να αποδείξει πως το δικαιούται όλο αυτό αναβαθμίζοντας το προϊόν του».