Βαθμολογία

Υποβάλλει ένσταση η ΠΑΕ ΑΕΛ για Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς

Στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League θα προσφύγει η ΠΑΕ ΑΕΛ προκειμένου να υποβάλλει ένσταση για τις λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή Κοτσάνη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η λαρισινή ΠΑΕ αντιδρά για τις κίτρινες κάρτες που δέχτηκαν οι Άντονι Φατιόν και Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, κάρτες που ήταν οι 13η και 7η αντίστοιχα, συνεπώς δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στα δύο από τα τρία τελευταία ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα προσφύγει στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League και θα υποβάλλει ένσταση κατά των, κατά την κρίση μας, λανθασμένων αποφάσεων του διαιτητή του αγώνα Πανιώνιος – ΑΕΛ κ. Κοτσάνη να υποδείξει φάουλ εναντίον τους και να τιμωρήσει τους δύο ποδοσφαιριστές μας Αντώνη ΦΑΤΙΟΝ και Radomir MILOSAVLJEVIC, χρεώνοντας τους με την 13η και 7η κίτρινη κάρτα αντίστοιχα, που τιμωρούνται με 2 αγωνιστικές ημέρες.

Με την επιφύλαξη της συζήτησης της υπόθεσης στον Αθλητικό Δικαστή και πιθανής δικαίωσης μας, η ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί και εντός νομίμου προθεσμίας, δήλωσε την έκτιση της ποινής των ποδοσφαιριστών μας στους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος.