Βαθμολογία

Άξιζε την νίκη, έμεινε στο «Χ» (1-1) και την Γ' Εθνική... (PICS)

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ Β' ΓΥΡΟ, ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Με ισοπαλία 1-1 στην Καρδίτσα απέναντι στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου ολοκλήρωσε τις εκτός έδρας υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος και τυπικά ανανέωσε στο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας του όμορου νομού την παραμονή του. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα του Κώστα Κατσάρα είχε συνολικό απολογισμό στις εκτός έδρας αναμετρήσεις 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες, εκ των οποίων η μία με αντίπαλο τον επίδοξο πρωταθλητή Ολυμπιακό Βόλου ήταν και η μοναδική στην διάρκεια του δευτέρου γύρου.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Καρδίτσας δια του προέδρου της Χρήστου Σκάρλου απένειμε (με καθυστέρηση...) στην τυπικά γηπεδούχο ομάδα και τον αρχηγό της Αλέξανδρο Κρανιώτη κύπελλο για την περυσινή κατάκτηση του τίτλου στην Α' Κατηγορία, υπό τα χειροκροτήματα των λιγοστών φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Στον αγωνιστικό τομέα οι Τσαριτσανιώτες ξεκίνησαν καλύτερα και στο 7' με τον Μουλτσιά βρέθηκαν σε θέση για γκολ αλλά η προσπάθειά του κόπηκε σε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου η κεφαλιά του Χάμου έφυγε άουτ. Στο 12' ευθύβολο σουτ του Τόλιου κόντραρε σε σώμα αμυνομένου, ενώ στο 13' από γύρισμα του Τόλιου ο Μουλτσιάς προσπάθησε να απειλήσει τον Γεωργαντζιά, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ακολούθησαν σε διάστημα δύο λεπτών (22' - 24') δύο καλά σουτ του Τσιάτα για τους γηπεδούχους που εξουδετέρωσε ο Αναστασίου, ενώ ενδιαμέσως σουτ του Τόλιου έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 28' η κεφαλιά του Μουλτσιά μετά την σέντρα του Τόλιου έφυγε άουτ, ενώ στο 39' μακρινό σουτ του Χάμου αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο μέρος ήταν στο 43' με την προσπάθεια του Μπουμπουνάρα και το σουτ του Μουλτσιά πιεζόμενου να φεύγει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι.

Στο 51' ο νεοεισελθών Δραχαλίβας έκανε μία εντυπωσιακή προσπάθεια χωρίς όμως να τον ακολουθήσει κάποιος που θα μπορούσε να ολοκληρώσει με γκολ την κίνησή του, ενώ στο 57' μετά από γύρισμα του Κατσαμάγκα ο Γιάννης Μπαλογιάννης με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 67' η κεφαλιά του Χάμου μετά από κόρνερ του Τόλιου έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 72' ο Κατσιγιάννης, που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή, με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί "Γ" του Αναστασίου ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 76' ο Κατσαμάγκας σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε με υπόδειξη του α' βοηθού ως οφσάϊντ (όχι, πάντως, του σκόρερ που ήταν σε κανονική θέση) την οποία αποδέχθηκε ο διαιτητής, ο οποίος στο 78' θέλησε να γίνει πρωταγωνιστής χωρίς αιτία διατάσσοντας την απομάκρυνση από τον πάγκο του  προπονητή Κώστα Κατσάρα για απλή διαμαρτυρία και χωρίς να έχει προηγηθεί  η οποιαδήποτε σύσταση!

Στα τελευταία λεπτά, οι Τσαριτσανιώτες προσπάθησαν και πάλι για το νικητήριο γκολ με τον Τσακάλι που προωθήθηκε σε εκτελέσεις κόρνερ του Μπαλογιάννη αλλά τόσο στο 87' η κεφαλιά όσο και το σουτ στο 90'+2' του πρώην παίκτη του Δωτιέα Αγιάς κατέληξαν άουτ.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε την ένταση άλλων αγώνων ο Βοιωτός διαιτητής Δημήτρης Ψυχούλας δεν απέφυγε τα λάθη, ενώ οι Τρικαλινοί βοηθοί του Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος - Χρήστος Αλεξόπουλος είχαν σαφώς καλύτερη παρουσία. Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Τσιάτας (71') - Μαυροδήμος (90') των γηπεδούχων και ο Χάμος (83') του Οικονόμου, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις και δεν θα αγωνισθεί εναντίον του Αστέρα Ιτέας στο φινάλε του πρωταθλήματος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Θάνος Θεοδώρου): Γεωργαντζιάς, Γκίκα, Τσιχαράπης (73' Δημ.Τεντολούρης), Βαρλάμης, Μαυροδήμος, Καρβούνης, Τσιάτας (85' Αργυρόπουλος), Κωτσοβός (63' Μυργιώτης), Κρανιώτης, Απ.Τεντολούρης, Ξέρρας (70' Κατσιγιάννης).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Αναστασίου, Χατζής (46' Δραχαλίβας), Μπουμπουνάρας (81' Καραγιάννης), Τσακάλι, Κουμπούρας, Καλφούντζος, Χάμος, Γανός, Μουλτσιάς (55' Κατσαμάγκας), Τόλιος (70' Ντούφας), Μπαλογιάννης.