Βαθμολογία

Όλα κρίθηκαν σε πέντε λεπτά, Μαυροβούνι - Ανάβρα 1-1

Πέντε λεπτά ήταν αρκετά για να κρίνουν το παιχνίδι του Μαυροβουνίου με την Προοδευτική Ανάβρας, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΛ.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1, με τα πάντα να διαμορφώνονται μέσα σε πέντε λεπτά και το Μαυροβούνι να χάνει την ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη θέση και παρέμεινε στο -3 από τον ΠΑΟΛ, 48 έναντι 51, ενώ η Ανάβρα ανέβηκε στους 36 πόντους.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο σκορ με το τέρμα του Χατζηλιάδη στο 50', όμως πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια με το γκολ του Κορδαλή, με το οποίο έγινε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Στάικος (Νίκζας, Γκαρέλης)

Μαυροβούνι (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ. (58′ Σπανός), Νότας, Μπατζέλας Β., Κολιοφούτης, Τατσέλος, Τριάντης, Μπατζέλας Ν., Χατζηλιάδης (76′ λ.τ. Παπαμάνος), Μπάγκας Αρ., Σάπιος.

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Λυκοκώστας): Φιλοκώστας, Τζιάφος, Αποστόλου, Τζαβέλλας (83′ λ.τ. Ιμπρούσι), Ντόντος, Ριζούλης (75′ Παφίλης), Καραντώνης (89′ Γεννητσεφτσής), Γιαννουλέας, Κορδαλής, Γκαραλιάκος, Παπαδόπουλος (70′ Τσαγγαλάς).