Βαθμολογία

Ακόμα βάζουν γκολ...

Ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στους Αγίους Αναργύρους και το παιχνίδι του τοπικού Ατρόμητου με τη Νεάπολη, για την 24η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Οι δύο ομάδες ακόμα βάζουν γκολ καθώς σημείωσαν συνολικά έντεκα (!!!) τέρματα στο τελικό 5-6 που περισσότερο παραπέμπει σε σκορ διαδικασίας πέναλτι. Και όμως έντεκα γκολ σημείωσαν οι δύο ομάδες με τη Νεάπολη να παίρνει μία πολύ σπουδαία νίκη στη μάχη της παραμονής, με την οποία έφτασε τους 20 βαθμούς, ισόβαθμη με τον Φιλοκτήτη, έχοντας και το προβάδισμα, ενώ 29 βαθμοί για τον Ατρόμητο, ισόβαθμος με τη Νέα Πολιτεία.

Ο χορός των γκολ άνοιξε από τα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Μανώλη να κάνει το 0-1, πριν ισοφαρίσει σε 1-1 ο Δάσσιος στο 36' και ο Μπούνα ξαναδώσει το προβάδισμα στη Νεάπολη για το 1-2. Ο Κολομητρούσης σημείωσε στο 44' το 1-3 για την ομάδα του και στην αμέσως επόμενη φάση ο Δάσσιος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μείωσε σε 2-3 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Από εκεί που τελειώσαμε, εκεί αρχίσαμε στην επανάληψη καθώς με δράστη και πάλι τον Δάσσιο, οι Άγιοι Ανάργυροι έφτασαν στο 3-3, πριν δώσει και πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους ο Μπούνα που πέτυχε το 3-4. Ο έγχρωμος άσος της Νεάπολης έκανε στο 59' το 3-5, με τον Τζεμολλάρι στο 74' να μειώνει για την ομάδα του σε 4-5. Ο Δάσσιος όμως το είχε πάρει προσωπικά και με το τέταρτο τέρμα του στο 77' έφερε το ματς στα ίσια, 5-5. Τελικά με τη σέντρα ο Μέκρας σκόραρε για έκτη φορά για λογαριασμό της Νεάπολης πετυχαίνοντας το τελικό 5-6 σε ένα αν μη τι άλλο εντυπωσιακό θέαμα.

Διαιτησία: Ντελέζος Ι. (Δεληγιάννη, Μπακλαβά)

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Ηγούμενος, Ντουρουντάκης (57′ Γκαραβέλης), Γκούγκλας, Παναγιώτου, Αντωνίου, Κολοβός, Νούσιος (67′ Τζεμολάρι), Πολύμερος, Δάσσιος (76′ Μπακαρτζής), Αμαρλαριώτης, Δοξαριώτης.

Νεάπολη: Παπαναστασίου, Συγκούνας, Μπαλαούρας, Μέκρας Χρ., Δεσπόπουλος, Μέκρας Γ., Μπουχλαριώτης, Μπάρδας (70′ Μητσιάκος), Μπούνα, Μανώλης, Κολομητρούσης (46′ Βαενάς).