Βαθμολογία

Εντός στό«Χ»ων, Παναγροτικός - Αμπελιά 1-1

Μοιρασιά βαθμών στο σημερινό (7/4) παιχνίδι στη Νίκαια, ανάμεσα στον Παναγροτικό και τον Ολυμπιακό Αμπελιάς, με το τελικό 1-1, για την 24η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Οι δύο ομάδες παραμένουν εντός των στόχων τους με τον Παναγροτικό να φτάνει τους 25 βαθμούς και να είναι στο +5 από την παραμονή στη κατηγορία, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν τους 46 και είναι μέσα στη τριάδα που οδηγεί στην άνοδο.

Ο Παναγροτικός ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ στο 4' με τον Χριστοδούλου και διατήρησε το προβάδισμα αυτό μέχρι και το 49' όταν ο Φαρμάκας ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο και παρέμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Διαιτησία: Μπουμαρσόπουλος (Ντελέζος Θ., Μπράμης)

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Στεφανής): Σδούγκας, Γεωργόπουλος, Χονδρονάσιος (60′ Ψαθάς), Πανδρεμένος, Ψαρούλης Αντ., Σώκος, Φουρίκης, Δημόπουλος (85′ Γκουντίκας), Χριστοδούλου, Καφαντάρης (80′ Νικολακούλης), Βλαχάκης (90′ Γκερλιώτης).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης - Θοδωρής Εμμανουήλ): Γεωργούλας Θωμ., Λαζαρίδης (85′ Κιούσσης), Σελήνης, Κολοβός Κ., Αγγέλης, Κολοβός Ν., Σαΐτης (46′ Σουλτούκης), Γαρουφαλιάς, Σαμαράς – Καμηλαράκης, Γεωργούλας Θοδ., Φαρμάκας.