Βαθμολογία

3η θέση για την Μάνδρα!!! (PICS)

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Μάνδρα αφού κέρδισε με σκορ 4-2 τον Διογένη και σε συνδυασμό με υπόλοιπα αποτελέσματα ανέβηκε στην 3η προνομιούχα θέση της Β’ ΕΠΣΛ.

Μετά από 2,5 μήνες είχε και πάλι κοντά της η Μάνδρα τον αρχηγό της Γιώργο Καδόγλου που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τα Δένδρα (ρήξη έσω πλάγιου). Πολύ νωρίς στο 5’ από το κέντρο ο Παπαδόπουλος Ν.Δ. βρήκε με την μπαλιά του τον Μπατζιανούλη, αυτός πέρασε αμυντικό και τέρμα και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.

Στο 15’ πάλι ο Μπατζιανούλης κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, πρόλαβε τον αμυντικό και με πλασέ έκανε το 2-0. Το 20’ το ένα – δύο έκανε ο Τεκέδης με τον Μπατζιανούλη, ο τελευταίος έδωσε στον Παπανικολάου που με πλασέ έκανε το 3-0.

Στο 40’ το ένα – δύο έκαναν ο Παπαδόπουλος Γρ. με τον Ζούγκα Μαν., η μπάλα επέστρεψε στον πρώτο που με εντυπωσιακό βολέ στην απέναντι γωνία έκανε το 4-0.

Στο 50’ ο Παπανικολάου βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το σουτ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αλμπίνιο μείωσε με σουτ σε 4-1. Στο 60’ το κόρνερ ήταν από τον Κουτσιβό και ο Μιχαήλ διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό 4-2.

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Βασίλης Κυριάκος): Ράϊδος (46’ Κιτσόπουλος), Φωτάκης, Παπαδόπουλος Ν.Δ. (80’ Καδόγλου), Φασούλας, Ζούγκα Μαν., Τσιλιλής (65’ Ζούγκα Μαρ.), Νικολαϊδης (70’ Αλκία), Τεκέδης, Παπαδόπουλος Γρ., Μπατζιανούλης, Παπανικολάου.

Διογένης Λάρισας (Γιώργος Κύργιας): Βουλγαράκης, Κύρκος, Αλεξίου (65’ Κοπρέλι), Κύργιας Δ., Τραμπάκουλος (70’ λ.τ. Σέλλας), Μιχαήλ, Πατρίκης, Βούλγαρης (46’ λ.τ. Νίκου), Κουτσιβός, Αλμπίνιο, Βολιοτόπουλος (88’ Κοπανιτσιάνος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντανταλής, Τσίτσης, Χριστόπουλος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ