Βαθμολογία

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0-5

Εύκολο έργο είχε στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός αφού κέρδισε με σκορ 0-5 τον Παναιτωλικού για την 27η αγωνιστική της Super League. Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για τους Πειραιώτες, καθώς μόλις στο 9' άνοιξαν το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Μασούρα.

Στο 50ο λεπτό ο Χασάν διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του Μαρτίνς, ενώ το 3-0 έγινε με κεφαλιά του Γκιγιέρμε στο 61'. Ο Καμαρά στο 70' προσέθεσε και το δικό του όνομα στη λίστα των σκόρερ του Ολυμπιακού, με τον Ομάρ να σκοράρει κι αυτός με δυνατό σουτ στο 78', κάνοντας το 5-0 για τους «ερυθρόλευκους».

Γκολ: 9' Mασούρας (Ολυμπιακός), 50' Χασάν (Ολυμπιακός), 61' Γκιγιέρμε (Ολυμπιακός), 70' Καμαρά (Ολυμπιακός), 78' Ομάρ (Ολυμπιακός).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Λιάβας, Μαλής, Τσοκάνης (38' λ.τ. Μαρινάκης), Αμαράλ, Τσιγγάρας, Μάρκος Πάουλο, Λουσέρο (53' Μπαΐροβιτς), Μανά, Ντίας (69’ Ντουάρτε), Μάζουρεκ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης (66' Καμαρά), Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας (60' Ντίας), Χασάν (71' Σολδάνο).