Βαθμολογία

Καθάρισε ο Καλτσάς, Νέα Πολιτεία - Μεσοχώρι 2-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Κώστα Καλτσά η Αστραπή Νέας Πολιτείας επιβλήθηκε σήμερα (7/4) με 2-1 της ουραγού και υποβιβασμένης Ελπίδας Μεσοχωρίου για την 24η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Κώστα Τσότσου, παρότι τα βρήκε σκούρα, καθώς μέχρι το 63' έχανε 0-1, έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη, χάρις στα γκολ του έμπειρου επιθετικού. Έτσι μετά το πέρας της αγωνιστικής αυτής η Αστραπή έφτασε τους 29 πόντους, ισόβαθμη με Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων. Σταθερά στους 6 πόντους το Μεσοχώρι.

Παρότι αδιάφορο καθότι υποβιβασμένο, το συγκρότημα του Θανάση Γάτσιου έβαλε δύσκολα στην Αστραπή καθώς προηγήθηκε 0-1 με το τέρμα του Τσιάρα στο 23΄, προβάδισμα που διατήρησε μέχρι το 63' όταν ο Καλτσάς ισοφάρισε σε 1-1. Ο άσος της Νέας Πολιτείας ήταν αυτός που στο 82' λύτρωσε την ομάδα του πετυχαίνοντας το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Αντωνίου (Κουτίνα, Δρυστέλλας)

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Νότας, Χλωρός, Σκόμπας, Κατσιάνος, Ζήσης, Καφφές, Πράπας, Φακίτσας (75′ Σιώκας), Καλτσάς, Γερακίνης (78′ Ζαχόπουλος), Σταθάκος (62′ Σταθάκος).

Ελπίς Μεσοχωρίου (Θανάσης Γάτσιος): Πατσιτός Δ., Λέτσιος Γ., Μουσιάρης, Καρακώστας, Καρατζιόλης, Μούσιος, Καλογιάννης (70′ Αλιπρασίτης), Τσιάρας (46′ Ντάνης), Καραμάνος, Κουγιαγκάς, Κουζιώνης (72′ Καραγιάννης).