Βαθμολογία

Άνετος και ωραίος ο Πύρρος, 3-0 στη Μελιβοία

Μία πολύ σπουδαία νίκη πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (7/4) ο Πύρρος ο οποίος επιβλήθηκε με 3-0 στη Μελιβοία του τοπικού Φιλοκτήτη, για την 24η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Κώστα Βασίλη σκοράροντας σε καίρια σημεία της αναμέτρησης έφτασε στη νίκη και τους 43 βαθμούς, οι οποίοι την διατηρούν σε τροχιά ανόδου, ενώ στους 20 παρέμεινε η Μελιβοία, ισόβαθμη με τη Νεάπολη, στη μάχη της παραμονής στη κατηγορία.

Μόλις στο 2' ο Μούρι ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στον Πύρρο, ενώ στο 89' ο Λεσάι πέτυχε το 0-2 κλειδώνοντας τη νίκη της ομάδας του. Με την συμπλήρωση του ενενηνταλέπτου ο Πότσης πέτυχε το τελικό 0-3 για τον Πύρρο.

Διαιτησία: Βασιλός (Τέγος Δ., Μπατζιανούλης)

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Παπανικολάου): Κιλιργιώτης (70′ λ.τ. Ρήγας), Μυλωνάς, Λαδάς, Παπαρίζος Ρ., Παπαρίζος Μ., Κοταρέλας, Καψάλης Π. (46′ Ντούμος), Σκεμπάσι, Μάντσε (70′ Καψάλης Γ.), Μαλλιάρας, Τσιρογιάννης.

ΑΣ Βορειοηπειρωτών ο Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κιόρογλου, Λίτσα, Τσιάκουλης (65′ Πότσης), Παύλου, Τζιόγκας, Κάτσας (86′ Αγκόλι), Κάτσης, Νικούλης, Αλλιάι (80′ Λεσάι), Μούρι, Λάττα (55′ Αλεξανδρής).