Βαθμολογία

Βαθμός παραμονής η Γιάννουλη, 2-2 στα Βούναινα

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το σημερινό (7/4) παιχνίδι στα Βούναινα, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Δήμητρα Γιάννουλης, για την 24η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Ένα αποτέλεσμα που δίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραμονή στην ομάδα της Γιάννουλης η οποία έφτασε τους 30 βαθμούς και είναι στο +10 από Νεάπολη και Μελιβοία, ενώ τα Βούναινα έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάνε στη τρίτη θέση με την σημερινή ισοπαλία. Πλέον η ομάδα του Αγγλόπουλου έφτασε τους 44 βαθμούς και είναι στο -2 από την Αμπελιά.

Μόλις στο 5' ο Τζατζάκης έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, πριν ισοφαρίσει ο Βιλανάκης με την συμπλήρωση του εικοσαλέπτου. Ο Φώτης Μερτζανίδης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στα Βούναινα πετυχαίνοντας στο 32' το 2-1, όμως ένα αυτογκόλ του Ρουμελιώτη στο 70' έφερε το 2-2 και την ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους. Ένα 2-2 που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Διαιτησία: Κουκούλης (Καρακώστας, Νάκας)

ΑΕ Βουναίνων (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Χαβίλας, Βλησαρούλης, Κατσιώτης, Χατζηλιάδης, Μερτζανίδης Ηλ., Μούμος, Ρουμελιώτης, Κορδέλας, Τζατζάκης, Βράκας, Μερτζανίδης Φ. (60′ Ραπτόπουλος).

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης): Μαστοροδήμος, Καρέλας (70′ Τσεκούρας), Μήτρου, Βιλανάκης, Σαπάκος (46′ Μονάντερος (80′ λ.τ. Τσίλης)), Παπακωνσταντίνου, Θώμος, Μαυρουδής, Ασπετάκης (60′ Γκιολένα), Χατζηγρηγορίου, Ραμάι.