Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 0-0

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (7/4) αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Λεβαδειακό, για την 27η αγωνιστική της Super League.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι, είχαν και δοκάρι μόλις στο 1' με τον Μανιά, αλλά και αρκετές ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, όμως έπεσαν σε έναν εξαιρετικό Μπάγιτς που κράτησε το μηδέν. Από την άλλη ο Λεβαδειακός, παρότι είχε την ανάγκη των βαθμών περισσότερο, δεν απείλησε, όμως χάρις στον τερματοφύλακά του έφυγε με το βαθμό από την Πελοπόννησο.

Πλέον ο Αστέρας έφτασε τους 28 βαθμούς και θα τα παίξει όλα για όλα στα δύο παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ εκτός έδρας, ενώ ο Λεβαδειακός έχει 21 και πλέον ελπίζει να μην γίνει η αναδιάρθρωση και να κυνηγήσει την 14η θέση, αν και πάλι βρίσκεται στο -4 από τον ΟΦΗ. Εξυπακούεται ότι για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου το ματς με τον Πανιώνιο είναι όλα τα λεφτά με τη νίκη να είναι μονόδρομος.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (68’ Τασουλής), Βαλιέντε, Μουνάφο, Ρόλε (58’ Τσιλιανίδης), Φερνάντεθ (73’ Αραβίδης), Καλτσάς, Μανιάς.

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Αντιλέου, Ντιόγκο, Λιάγκας, Τσαμπούρης, Χατζηλάμπρος, Καραχάλιος, Μητρόπουλος (83’ Όμο), Νίκας, Μαρκόβσκι (86’ Ζησόπουλος), Γιακουμάκης (70’ Σαβαντογκό).