Βαθμολογία

Πήρε το ντέρμπι ο Λαρισαϊκός και ανεβαίνει

Ο Λαρισαϊκός κέρδισε με σκορ 2-1 τον Ηρακλή Χάλκης σε ένα σημαντικό ματς για την Β’ ΕΠΣΛ που έγινε το Σάββατο (6/4) στο γήπεδο Βιολογικού. Με αυτή τη νίκη ομάδα του Αλέκου Μπατσαρά ανέβηκε στην 4η θέση.  Ήταν πραγματικό ντέρμπι στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες.

Στο 5’ ο Τσιμπουκλής με πλασέ έκανε το 1-0 ύστερα από την κάθετη πάσα του Ανδρώνη. Στο 25’ ωραία ενέργεια από τον Φωκαϊδης, που έδωσε στον Τσιμπουκλή αυτός έκανε το πλασέ που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 35’ ο Ηρακλής Χάλκης με το σουτ του Καλογιάννη μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσάντος βρέθηκε τετ α τετ, έκανε το σουτ μεγάλη απόκρουση από τον Κουκουφίκη.

Στο 60’ ο Δημουλός έκανε το πλασέ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 70’ ο Τσάντος έκανε το σουτ, απέκρουσε πάλι ο κίπερ. Στο 75’ όμως στάθηκε άτυχη η Χάλκη όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας με απευθείας κόκκινη.

Στο 80’ ο Μπακαλούλης έκανε το σουτ έφυγε άουτ και τη νίκη για την ομάδα του Λαρισαϊκού χάρισε ο Θοδωρής Τσιμπουκλής στο 80’ με πλασέ μέσα από την περιοχή για το 2-1.

Αξιόλογη προσπάθεια για τον προπονητή του Λαρισαϊκού Αλέκου Μπατσαρά αφού ανέλαβε την ομάδα να βρίσκεται πολύ χαμηλά και κατάφερε να την φέρει στην 4η θέση. Είναι προπονητής και στις ακαδημίες και στην αντρική ομάδα. Διακριθέντες στο ματς της ημέρας για τον Λαρισαϊκό ήταν οι Τσιμπουκλής, Ανδρώνης, Κωνσταντάς, Μανωλόπουλος και Μπαλαμώτης.

Λαρισαϊκός (Αλέκος Μπατσαράς): Κουκουφίκης, Καζατζής (80’ Δημουλός Γ.), Μπαλαμώτης, Ακρίβος, Θέμελης, Ανδρώνης, Φωκαϊδης (50’ Δημουλός Κ.), Μανωλόπουλος (82’ Μαντζώνης), Τσιμπουκλής, Κωνσταντάς, Δαλαμπύρας (82’ Παυλόπουλος).

Ηρακλής Χάλκης (Γιάννης Τσαλάγκας): Πρίφτης Χ., Παπαδούλης (70’ Θυμάκης), Νικολούλης, Μούτσο, Ντινούλης (88’ Γκουγκώτης), Αγγελακόπουλος (85’ Μητσάι Γ.), Μπακαλούλης, Βογιατζής Χ., Τσάντος, Καλογιάννης, Λένας (75’ Κατηγιάννης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Τάνας, Στάμος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ