Βαθμολογία

Παναθηναϊκός - Άρης 2-0

Στις εντός έδρας νίκες επέστρεψε ο Παναθηναϊκός ο οποίος νίκησε με 2-0 τον Άρη, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, για την 27η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» του Γιώργου Δώνη έφτασαν στη νίκη, μόλις η δεύτερη στο δεύτερο γύρο στην έδρα τους και ανέβηκαν στους 38 βαθμούς, ενώ ο Άρης έμεινε στους 45 και την πέμπτη θέση. Πάντως στο «τριφύλλι» περιμένουν και την συνέχεια του ορισμού του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που διεκόπη, μήπως και πλησιάσουν και πάλι την πεντάδα.

Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος, με μοναδική φάση το δοκάρι του Άρη στο 22' όταν ο Λάρσον πάσαρε στον Μαρτίνες, ο οποίος στο ύψος του πέναλτι με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος και με τα τέρματα των Δώνη, Ινσούα έφτασε στη νίκη με 2-0.

Αρχικά στο 62' ο Μακέντα από τα αριστερά έκανε εξαιρετική παράλληλη μπαλιά με τον προωθημένο Δώνη σε άδεια εστία να κάνει το 1-0, σε φάση που ακολουθούσε και ο Γιόχανσον, ενώ το «τριφύλλι» κλείδωσε τη νίκη του στο 74' όταν ο Ινσούα από αριστερά, άφησε έξυπνα την μπάλα στον Άλτμαν, με τον Ισραηλινό να δίνει πάλι στον Ινσούα ο οποίος με υπέροχη λόμπα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κουέστα, πετυχαίνοντας το τελικό 2-0.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Κάτσε, Δώνης (73' Άλτμαν), Κουρμπέλης, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης (77' Καμπετσής), Μακέντα.

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Κόρχουτ, Ρος, Βέλεθ, Βαλεριάνος, Σιώπης, Μπάσα (65' Ματίγια), Λάρσον, Μαρτίνες (65' Φετφατζίδης), Ματέο Γκαρσία (81' Γιουνές), Ντιγκινί.