Βαθμολογία

Σε απόσταση αναπνοής από την 3η θέση ο Αετός Μακρυχωρίου (PICS/VIDEO)

Στο γήπεδο Ζαππείου διεξήχθη το Σάββατο (6/4) η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αετό Μακρυχωρίου και τον Αχιλλέα Φαρσάλων για την Α’ ΕΠΣΛ. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καπετανόπουλου επικράτησε εύκολα με σκορ 5-1 και μείωσε την διαφορά από την 3η θέση (η διαφορά είναι πλέον στον έναν βαθμό).

Της Βάσως Γκατζούλη

Με τρία γκολ ο αρχηγός του Αετού Παναγιώτης Φουσίκας έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στην μεγάλη νίκη που πήρε η ομάδα του κόντρα στον Αχιλλέα. Πολύ νωρίς στο 10’ ωραία σέντρα στην καρδιά της άμυνας από τον Φουσίκα για τον Γκαμπέτα, που ανατράπηκε από τον Ζησόπουλο, το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Φουσίκας για το 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αετός ήταν αυτός που είχε την κατοχή, παρόλα αυτά το ματς ήταν αμφίρροπο αφού πάλευε και ο Αχιλλέας. Στο 15’ καλή εκτέλεση κόρνερ του Φουσίκα, έδιωξε με τις γροθιές ο Κουτσογιαννούλης σε νέο κόρνερ. Στο 34’ έφερε το ματς στα ίσα ο Αχιλλέας, όταν ο Σιάτρας ανέτρεψε τον Παπακωνσταντίνου και ο Ζιώγας εκτέλεσε για το 1-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σιάτρας έβγαλε την βαθιά μπαλιά και βρήκε τον Μπόντε, που πέρασε τον αμυντικό, έκανε το σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών, βρήκε πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 2-1.

Στην επανάληψη πίεσε ο Αχιλλέας για να φτάσει και πάλι στην ισοφάριση, όμως στο 58’ η εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Φουσίκα που πρώτα κόντραρε σε σώματα έγραψε το 3-1.

Ο Αχιλλέας αποσυντονίστηκε, στο 62’ ο Μπόντε έβγαλε τη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Μάρκο την κεφαλιά για να κάνει το 4-1. Στο 68’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τον Αχιλλέα με τον Ζιώγα, αφού από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 70’ ο Πούτας έβγαλε τη σέντρα ακριβείας και ο Φουσίκας με κεφαλιά το 5-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 77’ καλή εκτέλεση φάουλ του Φουσίκα, μεγάλη επέμβαση από τον Κουτσογιαννούλη σε κόρνερ και το 85’ τελευταία φάση για τον Αχιλλέας όταν ο Κομισόπουλος έβγαλε για τον Ζιώγα που από κοντά έκανε το σουτ, έδιωξε όμως με τα πόδια ο Σουπεκιώτης.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Σταμέλος (72′ Σουπεκιώτης), Τσιαντούλης, Μπέτσιος, Σιάτρας, Σουφχάρας (67′ Πούτας), Τζίκα Ι. (58′ Καλούσης), Γκαμπέτας, Μάρκο, Φουσίκας, Μπόντε (75′ Λάλλας), Κολοβός.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Κουτσογιαννούλης, Τσούλης, Κατσανάκης, Ζησόπουλος (71′ Σαμαράς), Κομισόπουλος, Ζιώγας, Ταστεμερίδης, Γιαννουλόπουλος, Κούμπρια (65′ Γκαραβέλας), Γαγάρας, Παπακωνσταντίνου (82’ Καναβός).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Νίκζας, Κοσμάνος.

">http://

">http://

">http://